Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavan Put do nagrade

Uključi se u nagradni natječaj portala Goal.com i HTC-a i osvoji fantastični HTC smartphone!

goal.com
PR FOTO
22.12.2014.
u 15:46

Goal.com i HTC poklanjaju smartphone HTC kako bi ti tmurni zimski dani naglo postali zabavniji! Uključi se i osvoji fantastičnu nagradu uz koju ćeš se uživati zajedno s prijateljima i obitelji.

Put do nagrade je jednostavan – potrebno je točno odgovoriti na tri nogometna pitanja u najkraćem roku i nagrada je tvoja! Čak i ako ne znaš od prve točan odgovor na pitanje, ne brini jer će ti Goal.com dati odgovor, a u kviz se možeš uključiti ukupno pet puta s jedne mail adrese.

Nakon što točno odgovoriš na sva tri pitanja popuni obrazac za prijavu svojim podacima kako bi te, u slučaju dobitka, mogli kontaktirati. Prijaviti se možeš do 24. prosinca u 12 sati, nakon čega će na Goal.com biti objavljeno ime dobitnika koji je u najkraćem roku odgovorio na pitanja. 

O nagradi 

HTC je veličine 146,36 x 70,6 x 9,35 mm, ukupna količina prostora za pohranu je 16 GB, dostupni kapacitet razlikuje se. RAM: 2 GB, utor za karticu za proširenje podržava microSD™ memorijsku karticu za najviše 128 GB dodatnog prostora za pohranu (kartica nije uključena).
 
Fotoaparat ima dvostruku kameru, a primarna kamera je kamera HTC UltraPixel™, BSI senzor, veličina piksela 2,0 um, veličina senzora 1/3”, f/2.0, objektiv 28 mm. HTC ImageChip 2. Snimanje videozapisa pune visoke razlučivosti 1080p pomoću značajke HDR video. Sekundarna kamera snima dubinu informacija.
 
Audio supported formats: reprodukcija: .aac, .amr, .ogg, .m4a, .mid, .mp3, .wav, .wma (Windows Media Audio 10)
Snimanje: .aac.  Podržani formati videozapisa: reprodukcija:.3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 10), .avi (MP4 ASP i MP3). Snimanje: .mp4
 
Prikaz: 5,0 inča, Full HD 1080p. GPS: unutarnja GPS antena + GLONASS. Digitalni kompas.
 
Baterija3: ugrađena punjiva litij-polimerska baterija, kapacitet: 2600 mAh. Vrijeme razgovora: do 20 sati za 3G
vrijeme stanja čekanja: do 496 sati za 3G
 
Raspoloživi prostor za pohranu nešto je manji zbog softvera telefona. Približno 10 GB (za 16 GB)  raspoloživog prostora za korisnički sadržaj. Raspoloživa memorija podložna je promjeni na temelju ažuriranja softvera telefona i korištenja aplikacija.
 
Pokrivenosti mreža u regijama mogu se razlikovati, ovisno o mobilnom operateru i vašoj lokaciji. 4G LTE dostupan je samo u odabranim zemljama. Brzine prijenosa i preuzimanja također ovise o mobilnom operateru.
 
Vrijeme trajanja baterije (vrijeme razgovora, vrijeme mirovanja i ostalo) ovise o mreži i načinu korištenja telefona.
 
Specifikacija vremena stanja čekanja ("specifikacija") standard je djelatnosti namijenjen usporedbi različitih mobilnih uređaja u istim uvjetima. Potrošnja energije u stanju čekanja izrazito ovisi o čimbenicima kao što su nepostojanje mreže ili ograničena mreža, postavkama, lokaciji, kretanju, snazi signala i mobilnom prometu. Usporedba različitih mobilnih uređaja takvom specifikacijom moguća je, dakle, samo u kontroliranim laboratorijskim uvjetima. Prilikom korištenja bilo kojeg mobilnog uređaja u stvarnom životu za okolnosti za koje je namijenjen, vrijeme stanja čekanja može biti značajno niže i izrazito ovisi o prethodno navedenim čimbenicima.
 
Napomena: Još specifikacija doznajte ovdje, a specifikacija je podložna promjeni bez prethodne najave.

Uključi se u nagradni natječaj portala Goal.com i HTC-a

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije