Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA GENERACIJA

Nikkei: iPhone 6 dolazi već u rujnu s dvije veličine ekrana

iPhone
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
28.03.2014.
u 08:13

Novi uređaj najvjerojatnije će biti ponuđen u veličinama ekrana od 4,7 i 5,5 inča

Novi iPhone 6 mogao bi biti pušten u prodaju već u rujnu, piše japanski Nikkei. Novi uređaj najvjerojatnije će biti ponuđen u veličinama ekrana od 4,7 i 5,5 inča. Posljednje inačice iPhonea, 5S i 5C, imaju ekran od 4 inča. Također se očekuje da će novi uređaj imati znatno bolju rezoluciju od dosadašnjih modela.

Ovo nije prva informacija da će novi iPhone dolaziti u dvije veličine, no prije su se spominjale druge dimenzije. Pokaže li se da je ta informacija istinita, bit će to prvi put da je Apple istovremeno predstavio dva iPhonea različite veličine ekrana.

Nikkei navodi kako bi masovna proizvodnja LCD-a za novi iPhone mogla početi između travnja i lipnja, i to u Sharpovoj tvornici u Kameyami, Japan Displayevoj tvornici u Mobari i drugim postrojenjima. LG će također proizvoditi LCD-e za novi uređaj.

>> Nove glasine: Apple planira dva iPhonea od 4,5 i 5 inča?

>> Jesu li ovo fotografije okvira novog iPhonea 6?

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar darkkati
darkkati
07:18 29.03.2014.

bez mene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije