Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Arena-shopping-naslovna-1240x300

Fotkaj šoping u Areni i po nagradu na Fotkaoni kreni*

Dođite u Arena Centar, fotkajte se unutar ili ispred centra i pošaljite nam fotke na Večernjakovu Fotkaonu!

Godišnji je gotov? Game Over? E pa nije. Od 22. 8. do 4. 9. Arena Centar i Večernji list daruju vam vrijedne nagrade! Bilo da ste se odmarali na plažama ili pak uživali u udobnosti vlastitog doma, buđenje iz ljetnog sna idealno je vrijeme za nove ciljeve, što podrazumijeva i poneki dobar šoping! Stvar je ultrajednostavna - sve što trebate napraviti je pokazati da uživate u kupnji u Arena Centru!

Pitate se kako? Dođite u Arena Centar, fotkajte se unutar ili ispred centra i pošaljite nam fotke na Večernjakovu Fotkaonu! Zašto? Jer vas očekuju vrijedne nagrade koje će vam omogućiti da lakše zakoračite u jesenske dane.

1. nagrada: 2500 kuna na poklon-kartici Arena centra
2. nagrada: 1500 kuna na poklon-kartici Arena centra
3. nagrada: 1000 kuna na poklon-kartici Arena centra

Tri najkreativnije fotke po ocjeni stručnog ocjenjivačkog suda Arena Centra i Večernjeg lista osvajaju nagrade!

Arena Centar ima više od 200 trgovina i impresivnu listu top brandova. I zato je shopping u Arena Centru užitak svake ljubiteljice mode!

Sretni dobitnici su:

1. nagrada: Amilos
2. nagrada: Betmenović
3. nagrada: Just Petra

Čestitamo!

* Sudionici u nagradnom natječaju prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača kreativnog nagradnog natječaja. Sudionici u kreativnom nagradnom natječaju sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka (ime, prezime, e-mail adresa, adresa i broj telefona). Navedeni podaci bit će upotrijebljeni u svrhu marketinga.

Od najnovijeg
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Najviše glasova
  • Najmanje glasova