Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O Dudi i braku

Tony Cetinski: Ne bih preživio da smo vjenčanje slavili još i u Istri

tony cetinski
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/13
08.02.2014.
u 08:15

Stihovi poput “Blago onom tko te ima, tko te ljubi” prolomit će se dvoranom Graditeljske škole u Čakovcu u kojoj će u petak, 14. veljače, nastupati Tony Cetinski. Taj je grad za svojoj nastup za Valentinovo odabrao sam Tony...

Stihovi poput “Blago onom tko te ima, tko te ljubi” prolomit će se dvoranom Graditeljske škole u Čakovcu u kojoj će u petak, 14. veljače, nastupati Tony Cetinski. Taj je grad za svojoj nastup za Valentinovo odabrao sam Tony.

– Nekako mi se čini da se Čakovec uvijek nepravedno zaobilazi. Uvijek su koncerti u Varaždinu, što nije daleko, ali mi se učinilo da bi bilo lijepo nastupati baš u Čakovcu, u kojem sam zadnji koncert imao prije četiri godine. Ako se ponovi atmosfera, bit ću i više nego zadovoljan – kaže 45-godišnji Tony koji ne pamti kada zadnji put na Valentinovo nije pjevao.

– Moje su pjesme ljubavne tematike pa je nekako logično da na Valentinovo, koje je toliko iskomercijalizirano, i nastupam, kaže Tony. Na njegovim koncertima često padaju prosidbe, a nešto se sprema i za Čakovec, no ono što glazbenik poručuje svima koji će doći na koncert jest da se oboružaju osmijehom, ljubavlju i dobrim glasnicama.


Blještavilo Amerike

– Nisam baš papa pa da imam neke druge poruke, a i grešan sam poput svih pa od publike mogu poželjeti samo to troje, smije se Tony. Pjevač kaže da bi Valentinovo trebalo biti svaki dan jer svaki dan treba slaviti ljubav. On datume i važne godišnjice dobro pamti.

– Imam datuma i iz ranijeg razdoblja života pa sad moram paziti da ih ne pomiješam s ovim svježijima, smije se Tony i dodaje da obožava dragim osobama kupovati poklone.

– Uvijek radije kupujem drugima nego sebi. Nikada se ne vodim mišlju da ću s novcem u grob pa onda volim kupovati koliko mogu ili se pobrinuti da djeci osiguram sve što im treba – kaže Tony. Ovo će mu biti prvo Valentinovo koje će proslaviti uz svoju 15 godina mlađu suprugu Dubravku s kojom se vjenčao prije dva tjedna u Las Vegasu, a potom je još slavio i u njenim rodnim Vinkovcima pa u Zagrebu.

– Još se nisam odmorio. Mislim da ne bih preživio da smo slavili još i u mojoj Istri, govori pjevač. Njemu i Dubravki najdraže je slavlje bilo u Las Vegasu jer su ondje uživali u vremenu koje su provodili sami.

– Nikada prije nisam bio u Americi i sigurno ću još jedanput tamo otići, ali ipak, Hrvatska je Hrvatska koliko god da smo frustrirani društvenom situacijom u zemlji. U SAD-u je lijepo, sve bliješti, ali nisu toliko liberalni koliko se predstavljaju – kaže Tony i otkriva da čari Las Vegasa nije u potpunosti otkrio.

– Nije nam se dalo zacementirati uz neki aparat. Okušao sam sreću i s 20 dolara dobio 1300, ali sam onda shvatio da je to zamka na koju svi padaju pa sam brzo otišao. Dubravka i ja smo uživali u predstavama i šopingu, a potom i na Havajima, gdje smo bili na medenom mjesecu, kaže Tony. Nakon povratka u Hrvatsku najprije su feštali kod Dubravkine obitelji u Vinkovcima. – Tamo sam pio rakiju koja je bila zakopana 40 godina. Malo me prevarila, ali kako sam to preživio, nadam se da sam dokazao da sam dobar zet, a Slavonci su pokazali da su odlični domaćini, prepričava Tony.

Snima novi album

Na slavlju u Zagrebu pridružili su im se broji poznati prijatelji, a glavna je zvijezda bila Severina koja je prije izjavljivala da će Tonyju biti i kuma na vjenčanju. No kako se nije pojavila ni u Las Vegasu ni u Vinkovcima, Tony je objasnio o čemu se radi.

Severina je na slavlju bila odlično raspoložena, plesala je i pjevala, a mislim da će joj brzo proći i ozljeda koljena. Što se kumstva tiče, kada dođu papiri iz Las Vegasa i prevedu se, Severina ide s nama k matičaru gdje će se potpisati kao kuma, otkriva pjevač koji se nakon vjenčanja sprema za nove profesionalne pothvate.

Vrata privatnog života sada sam zatvorio i otvaram ona od studija u koji ulazim raditi na novom albumu. Već imamo neke pjesme, a na albumu ćemo više slaviti ljubav nego što ćemo tugovati. Spremam i koncert za zagrebački karnevalski spektakl koji će se održati 1. ožujka u Lisinskom, kaže Tony.

Komentara 18

RE
@ revenge
09:12 08.02.2014.

Licemjer. Nikada nije bio sretniji??! mala moja,dajem ti dvije godine sretnog braka

DU
Deleted user
08:44 08.02.2014.

Malo si se izobličio, ali ima se para, što te briga.

Avatar jure23
jure23
10:03 08.02.2014.

gospodar "prstenova" završava svoju triologiju, treći put je izgovorio dok nas smrt ne rastavi, triput je slavio treće vjenčanje, potrošio silne novce , ma kako nebi , i sam bi da su mi najmiliji jamili oko 90 milijuna..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije