Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONIŠTENA PRESUDA

Zabila mužu nož u srce - poništena presuda pa je puštena iz zatvora

ploče
Foto: Privatna arhiva
22.02.2017.
u 12:59

Karmen Matana Đorđević iz Ploča u zatvoru je provela devet mjeseci

Karmen Matana Đorđević (23) jučer je izašla iz zatvora u Dubrovniku nakon što je Vrhovni sud RH ukinuo presudu Županijskog suda u Dubrovniku kojom je proglašena krivom za ubojstvo supruga Saše Đorđevića te osuđena na deset godina zatvora.

Kako pišu 24 sata, Matana Đorđević iz Ploča u zatvoru je provela devet mjeseci, a dočekali su je roditelji s kojima je otišla u njihov obiteljski dom u Pločama, gdje je i njezin sada jednogodišnji sin. Novo suđenje čekat će na slobodi.

- Ovakva odluka za nju je bila pozitivan šok, pao joj je kamen sa srca, ali naravno da i dalje postoji žal i tuga zbog svega što se dogodilo - rekao je njezin odvjetnik Dragan Pištalo.

Matana Đorđević ubila je supruga nakon žestoke svađe i naguravanja zarivši mu kuhinjski nož u srce. Na mjestu je preminuo, a Karmen je otrčala do Sašinog brata i rekla mu što se dogodilo.

>> Dobila 10 godina za ubojstvo supruga: Bolje bi bilo da ste mi odmah izrekli smrtnu presudu

>> Mužu pomorcu zabila kuhinjski nož u srce i na mjestu ga ubila

Komentara 7

Avatar babas
babas
13:14 22.02.2017.

Jadnik,plovio cijeli život i slao joj novac,dok je ona neradnica bančila. Kad se iskrcao,čuvao je bebu dok je ona partijala sa frendicama. Pijana stigla kući u sitne sate,a on joj prigovorio,pa dobio nož u srce. 9 mjeseci odležala za svirepovirepo ubojstvo,pa nije joj loše,dijete će joj nasljediti veliku imovinu,a ona je skrbnica. Isplativo! Ta ne mora niti dalje raditi,osigurala se.

Avatar southman
southman
13:15 22.02.2017.

Još da je pri izlasku zapjevala " E moj Saša gdje je sada ljubav naša "... onda bi ovaj " crnjak " hrvatskog pravosuđa bio doista potpun. Katastrofa!

DU
Deleted user
14:43 22.02.2017.

Ne ulazeći u konkretan primjer, načelno, imam posebno jaku simpatiju prema ženama koje ubiju svoga muža. Ali, posebno snažnu simpatiju imam prema Vrhovnome sudu koji je ukinuo presudu Županijskoga polusuda u Dubrovniku. To nije sud, a suci toga suda bisu suci nego priučeni nesposobnjakovići. Godišnje imaju dva do tri ovakva predmeta i svi ima padnu na Vrhovnome sudu, kao onaj sa don Ivicom Sinanovićem. I Općinski i Županijski sud u Dubrovniku treba ukinuti jersu ti sudovi leglo nesposobnjakovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije