Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA SMRT

Preminuo 71-godišnjak na kojeg se nakon eksplozije plina urušio strop

bolnica čakovec
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
16.08.2016.
u 11:06

Uzrok eksplozije u ljetnoj kuhinji je ispuštanje plina na neispravnim instalacijama kombiniranog plinsko-električnog štednjaka

Ukućanin (71) na kojeg se u međimurskom selu Miklavcu u subotu nakon eksplozije plina urušio strop i krovište ljetne kuhinje, preminuo je u Županijskoj bolnici Čakovec, izvijestili su policiju danas u toj zdravstvenoj ustanovi. Uzrok eksplozije u ljetnoj kuhinji je ispuštanje plina na neispravnim instalacijama kombiniranog plinsko-električnog štednjaka.

- U eksploziji su oštećena i dva osobna automobila, kao i dio obiteljske kuće koji se nadovezuje na ljetnu kuhinju - kažu u PU međimurskoj. Starac je u subotu nakon izvlačenja odvezen u čakovečku bolnicu, no podlegao je ozljedama. Državni odvjetnik naložio je obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

>> Vlasnik radionice i radnik opečeni u eksploziji plina

>> Drama u Vinkovcima: Muškarac se raznio eksplozivnom napravom u obiteljskoj kući

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije