Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasni smijeh

Niku Titaniku i SiMkeu zbog Štefice J. probušili gume

nik titanik
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
23.03.2010.
u 15:36

Plečku su automobili zaliveni i uljastom tekućinom, a Mareković je prošao s četiri probušene gume.

Osam guma na tri automobila probušeno je, najvjerojatnije, zbog smijeha. Nekom je taj čudni osjećaj kada se usnice zadižu, zubi izlaze na vidjelo, a oči počinju suziti, toliko išao na živce da je napao automobile Nikole Plečka (tražen pod nadimkom Nik Titanik) i Siniše Marekovića (poznati aliasi SiMke i S.Mareković).

Nemilosrdni gadovi

Nepoznati mrgudi prvo su u noći sa subote na nedjelju napali dva automobila u Nikovu dvorištu.

– Supruzi su na službenom automobilu izbušili dvije gume i na mom autu isto tako. Oboma su krovovi bili zaliveni uljastom tekućinom – rekao je Nik Titanik, autor karikatura za 24 sata u kojima glavnu ulogu ima Štefica Jambiščak. Još u nedjelju ujutro vjerovao je da su to napravili huligani ili klinci kojima je bilo dosadno. No jučer ujutro je i njegov suradnik Siniša Mareković pred kućom pronašao automobil s probušenim gumama.

– Meni su probušili sve četiri gume, ali sam dobio bonus i nije bilo ulja na krovu – ispričao je Mareković koji je s Titanikom počeo surađivati prije nekoliko mjeseci, uoči predsjedničke kampanje. Tada je napravio seriju fotomontaža na kojima je kandidate predstavio kao likove iz filma “Nemilosrdni gadovi” Quentina Tarantina.

Iako su se svojim humorom mnogima mogli zamjeriti, Plečko i Mareković ipak ne mogu među svojim omiljenim metama, redom političarima, gospodarstvenicima, sportašima, zvijezdama i zvjezdicama izdvojiti nikoga tko bi se toliko naljutio da im krene uništavati automobile.

– Pitao me policajac jesam li se kome zamjerio. Rekao sam mu: Vadi papir i piši – našalio se Titanik koji je, potpuno razumljivo, uvjeren da su napadi na njega i SiMkea povezani.

Prijateljstvo s Jožom

– Nije mi jasno tko bi mogao biti iza ovoga. Mi čak ne ismijavamo samog čovjeka nego situaciju i izjave – rekao je Simke. Njegov ortak Titanik ipak je već imao neugodnih iskustava zbog svojih karikatura.

– Nije nikada bilo napada ili uništavanja imovine, ali na početku karijere, prije osam - devet godina, dobivao sam SMS-ove s fizičkim prijetnjama. Doduše tada sam bio nepoznat i karikature su mi bile neumjerenije. Danas ipak pazim da nekoga ne uvrijedim – rekao je Titanik koji ni nakon napada nije izgubio želju za šalom. Na Facebooku je, naime, objavio da su on i Mareković upravo postali prijatelji s vulkanizerom Jožom. Možda dobiju popust.

Komentara 2

RE
real
16:49 23.03.2010.

nije strasno cim ti nisu zapalili auto ili poslali gorilu da te prebije na mrtvo... a auto mozesh i prodati i koristiti taxi ili rent a car ...

RA
razočarani1
19:22 23.03.2010.

pa vi i dalje jacu crtajte..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije