Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crvenokosa i opasna

Nesuđena razbojnica pištoljem razbila staklo jer je mislila da su je zaključali u banku

Poslovnica Kreditne banke Zagreb u Koledinečkoj
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/3
11.04.2014.
u 17:48

Bez previše provjeravanja šeprtljava razbojnica pištoljem je razbila staklo na vratima banke i provukla se se van bez plijena

Crvenokosa i opasna. To je kratak opis razbojnice P. S. (33) koja je u četvrtak u 17.35 sati upala u poslovnicu Kreditne banke Zagreb u Dubravi s namjerom da je opljačka. Odjevena u plavu majicu s kapuljačom ušetala se u poslovnicu i odmah zaštitaru Securitasa Š. Č. (47) stavila nožić pod vrat.

Tražila je da joj preda pištolj koji mu je bio za opasačem. – Kad je zatražila pištolj, ja sam u trenutku iz njega izvukao okvir i predao joj ga praznog. Ona je krenula prema šalterima, a ja sam izletio dozvati pomoć. Uspaničila se jer je mislila da sam je zaključao pa je udarcima praznim pištoljem razbila dvoslojna staklena vrata i izašla kroz rupu iako su vrata bila otključana – ispričao je snalažljivi zaštitar. A vani ju je čekalo još veće iznenađenje. Upravo u trenutku pljačke pokraj banke je prolazio policajac koji nije bio na dužnosti.

Sa zaštitarom potrčao je za nesuđenom pljačkašicom. Skrenuli su iza zgrade banke i uhvatili je na parkiralištu. Djelatnica obližnje radnje uživo je vidjela lov na razbojnicu. – Zaštitar i još neki jači frajer trčali su za nižom djevojkom kratke crvene kose. Ona je skrenula iza zgrade, ali su je za minutu vratili čvrsto je držeći da ne pobjegne – u jednom dahu rekla je žena.

>> Zagreb: Policija uhvatila ženu tijekom pljačke

Komentara 2

DU
Deleted user
12:39 11.04.2014.

Kad te nece, nece te. :-)

Avatar Vuglec
Vuglec
12:41 11.04.2014.

Kako Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova (žena) kaže "treba primijeniti rodno senzibilan pristup" jer žene ipak ne mogu biti nasilne, barem tako tvrde feministice u Hrvatskoj. Da pojasnimo "rodno senzibilan pristup", to znači kad neko nasilje počine žene one nisu krive jer žene ne mogu biti nasilne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije