Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Remorker

Kalmetin odvjetnik žalio se na otvaranje istrage protiv zadarskog gradonačelnika

Kalmeta
Foto: Filip Brala/PIXSELL
20.11.2014.
u 17:25

Od sutra će početi teći osmodnevni rok u kojem će sudac istrage odlučiti o žalbi.

Odvjetnik zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmete podnio je žalbu na otvaranje Uskokove istrage u kojoj ga se sumnjiči za niz kaznenih djela vezanih za izvlačenje novca iz HAC-a i HC-a.  

Od sutra će početi teći osmodnevni rok u kojem će sudac istrage odlučiti o žalbi. – Mogu reći da su to sve stare i poznate stvari. Tijekom istrage dokazat ću svoju nevinost – kazao je nakon proširenja istrage na njega u aferi Remorker Božidar Kalmeta. Nakon donošenja rješenja o provođenju istrage protiv osmorice okrivljenika u listopadu 2013. godine i rješenja o provođenju i proširenju istrage protiv sedmorice okrivljenika u studenome 2013. godine, USKOK je prije nekoliko dana donio rješenje o provođenju i proširenju istrage protiv sadašnjeg gradonačelnika Zadra, a bivšeg ministra prometa.

Dan nakon otvaranja istrage, Kalmeta je u Škabrnji, na pitanje ima li podršku HDZ-a nakon otvaranja istrage kazao da se čuo s predsjednikom stranke Tomislavom Karamarkom, ali nije želio otkriti o čemu su razgovarali.

>>Kalmeta poručio: Dobro sam spavao. I da, čuo sam se s Karamarkom

>>Brkić: Budući da Kalmeta nije zabrinut, nismo ni mi

>>Kalmeta o otvaranju istrage: To su sve stare stvari, dokazat ću svoju nevinost

Komentara 4

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
18:46 20.11.2014.

Kao da to sto se zalio nesto znaci. Pa to je standardna procedura! Sve da mu na celu pise markerom KRIV SAM i dalje bi se ulozila zalba. Kakve bezvezne clanke pisete.

Avatar Getrib
Getrib
22:16 20.11.2014.

Kalmeta misli da je to lanjski snijeg pa se je trebalo sve zaboraviti. Genijalno.

BU
Bubalamala
15:34 21.11.2014.

neka tuži Karamarka i Vasu što nisu uspjeli sve zamagliti a obećali su i zato dobili podr šku za čelno mjesto u HDZ - u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije