Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija se zahvalila

Bludnik uhićen zahvaljujući dojavama građana

pedofil
Foto: Policijska uprava zagrebačka
14.02.2015.
u 12:16

Riječ je o mladiću iz Siska, kojeg je po fotografijama objavljenim u medijima prepoznao jedan od njegovih susjeda, te ga je prijavio policiji

Zahvaljujući dojavama građana, uhićen je 24-godišnjak, koji se sumnjiči da je 22. siječnja u dizalu jedne zgrade u Novom Zagrebu bludničio nad 15-godišnjakinjom.

Riječ je o mladiću iz Siska, kojeg je po fotografijama objavljenim u medijima prepoznao jedan od njegovih susjeda, te ga je prijavio policiji. Osumnjičeni, koji inače ima neke psihičke poremećaje je potom uhićen te doveden u PU zagrebačku na ispitivanje. Nakon što je nad njim završeno kriminalističko istraživanje, danas je predan pritvorskom nadzorniku, a očekuje se i da će biti doveden pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda.

Zagrebačka policija zahvalila se svim medijima koji su prenijeli fotografije osumnjičenika te svim građanima koji su svojim informacijama pridonijeli otkrivanju počinitelja.

>> Pedofil prešao 500 km da dođe do djevojčice, a onda je uhvaćen 

>> Objavljene fotografije pedofila koji je u liftu zlostavljao djecu

Komentara 22

Avatar popajce
popajce
12:28 14.02.2015.

zanimljivo.cim neko napravi zesce sra&e,odmah je psihicki bolesljiv i ne mogu mu nista

FR
Franciskoo
21:05 14.02.2015.

Ma vraga ima psihički poremećaje, odnosno ima pedofilski psihički poremećaj, partijski mediji su saznali da je lik sdp-ovac pa ovog odvratnog pedofila opravdavaju.

AP
andjelko.paljevic
09:26 15.02.2015.

naravno sad je psihicki bolestan i sud nece vidjeti kad je clan komunisticke partije odnosno SDP-a u Sisku i slikao se sa Milanovicem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije