Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plugged & Unplugged

Morcheeba se vraća u Tvornicu kulture 11. prosinca

MORCHEEBA
Foto: Promo foto National Geographic
1/3
08.09.2014.
u 09:28

Prodaja ulaznica kreće u utorak, 9. rujna. Prva cijena iznosi 130 kn i vrijedi do 30. rujna.

Britanski pop trio Morcheeba vraća se u Tvornicu kulture 11. prosinca u sklopu svoje velike “Greatest Hits – Plugged & Unplugged” turneje.

Da se Morcheeba i Tvornica kulture javno vole pokazuje ponovni posjet Hrvatskoj koju je bend pod svaku cijenu htio uključiti u plan novog toura. Podsjetimo, sastav predvođen božanstvenom Skye Edwards održao je prošlog prosinca jedan od najboljih koncerata protekle sezone u Zagrebu. Dugoočekivano gostovanje opravdano je kako svirkom, tako i krcatom Tvornicom.

Godinu dana kasnije Morcheeba se vraća s još primamljivijom pričom. Naziv “Greatest Hits – Plugged & Unplugged” ne može bolje dočarati što će se odvijati na pozornici Velikog pogona 11. prosinca.

Bez sumnje, set lista će sadržavati sve najvažnije momente iz gotovo dva desetljeća duge karijere: “Trigger Hippie”, “Part of the Process”, “Rome Wasn’t Built In A Day”, “Blindfold”, The Sea”, “Never An Easy Way”, “Shoulder Holster”, “Gimme Your Love”, “Be Yourself”, “Otherwise” i mnoge mnoge druge. Kao i prošli put koncert Morcheebe već sad možemo svrstati na sam vrh stranih gostovanja u nas ove zime.

Koncert Morcheebe bit će ujedno i posljednji koncert kojim se obilježava 30 godina kultnog Radija 101.

Prodaja ulaznica kreće u utorak, 9. rujna. Prva cijena iznosi 130 kn i vrijedi do 30. rujna. Od 1. Listopada do 10. Prosinca cijena će im iznositi 150 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 170 kn za ulaz.

  • Prodajna mjesta:
  • Tvornica kulture (Ljudevita posavskog 1)
  • Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

 

>>Dobro raspoložena Morcheeba rasplesala špancirere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije