Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

adidas Brazuca finale Rio - službena lopta finala

adidas
Foto: adidas
1/3
PR
Autor
PR članak
29.05.2014.
u 14:44

Lopta je posebno dizajnirana za finale 13. srpnja u bojama koje simboliziraju zelenu i zlatnu boju trofeja Svjetskog prvenstva

adidas predstavlja službenu loptu finala Svjetskog nogometnog prvenstva pod nazivom Brazuca finale Rio. Dizajn lopte inspiriran je zelenom i zlatnom bojom koje se nalaze na trofeju Svjetskog prvenstva. Tehnologija i izgled ostali su vjerni Brazuca lopti predstavljenoj u prosincu prošle godine posebnoj po tome što se sastoji od šest identičnih dijelova koji omogućavaju unaprijeđeno držanje, dodir, stabilnost i aerodinamiku na samom terenu.

adidas je svim reprezentacijama koje su se plasirale na Svjetsko prvenstvo isporučio Brazucu kako bi sve ekipe imale dovoljno vremena za trening i privikavanje na novu loptu. Lopta se dosad koristila u natjecanjima poput Svjetskog klupskog prvenstva, Kupa kralja, njemačkog nogometnog kupa te u mnogim drugim međunarodnim prijateljskim utakmicama.

Lansiranje Brazuca lopte dio je adidas kampanje “all in or nothing” u sklopu koje je otvoren i @brazuca profil na društvenoj mreži Twitter. Od prosinca prošle godine do danas, profil Brazuce ima više od 131 tisuću fanova te je svijetu predstavio neke od najvećih nogometaša i zvijezda poput Zinedinea Zidana, Cafua, Samuela L. Jacksona i Hugha Jackmana. Lopta je čak otputovala i u Vatikan kako bi se susrela s papom Franjom. Fanovi na Twitteru mogli su pratiti i njezin put oko svijeta iz jedinstvenog kuta lopte uz pomoć posebnih kamera instaliranih u unutrašnjosti.

Filmić o putovanju Brazuca lopte pogledajte ovdje:

Brazuca finale Rio lopta dostupna je u Hrvatskoj od 1. srpnja u adidas shopovima po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1029 kuna.

Više informacija potražite na:

http://www.adidas.com/football
https://www.facebook.com/adidasfootball
http://news.adidas.com/GLOBAL/PERFORMANCE/FOOTBALL

Želite prijaviti greške?