Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Probajte štrukle'

Guardian uvrstio Zagreb među top 10 gradova za zimski odmor, istaknuli Hrelić, Tač...

Zagreb
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
10.12.2016.
u 23:16

"Zagreb zimi oživi: park Zrinjevac udružuje se s božićnim ukrasima i, čini se, polovicom gradskog stanovništva"

Britanski Guardian uvrstio je Zagreb među 10 najboljih europskih gradova za kratki zimski odmor, opisujući ga kao jedan od najmlađih, ali i najfascinantnijih glavnih gradova Europe.

Kao zagrebačke atrakcije Guardian ističe sajam Hrelić, muzeje, restorane kao što su Didov san, Mundoaka i Tač, kafiće Cafe u dvorištu i Finjak, Tkalčićevu ulicu... A čitateljima preporučuju i da obavezno probaju štrukle.

- Zagreb zimi oživi: park Zrinjevac udružuje se s božićnim ukrasima i, čini se, polovicom gradskog stanovništva - piše Guardian, u kojemu preporučuju i odlazak u "ljupko selo" Samobor.

Ostali gradovi koje Guardian preporučuje su Sarajevo, Ljubljana, Poprad u Slovačkoj, Baden-Baden i Memmingen u Njemačkoj, Åre-Östersund u Švedskoj, Poznan u Poljskoj, Tromsø u Norveškoj te Sibiu u Rumunjskoj.

>> “Nepoznati Zagreb” u top 10 europskih alternativnih tura

>> Na Guardianovom popisu 50 najboljih plaža i dvije hrvatske - evo koje!

Komentara 8

DO
dopizdilomi
08:32 11.12.2016.

Samo centar? A Jakuševac i Sljeme?

NE
Neutralac
23:35 11.12.2016.

Jos da je i zicara do Sljemena....

FN
Fr@njo
09:28 11.12.2016.

taj Guvardian je otkriveni vanjski neprijatelj..koji, i ne spominje nas brijeg hrvatske kulture u Jakusevcu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije