Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Westgate

Westgateu prodaja porasla 50 posto u odnosu na proljeće

westgate
arhiva vl-a
29.10.2010.
u 08:15

Prva je godina pokazala da je put koji smo odabrali bio ispravan - kazao je Stjepan Iveljić, direktor Westgatea.

U Shopping Cityju Westgate jučer su se, uoči obilježavanja prve godišnjice od 6. do 14. studenog, pohvalili dobrim rezultatima. Stjepan Iveljić, direktor Westgatea kazao je kako centar bilježi 50-postotno povećanje prodaje u odnosu na proljeće te kontinuirano povećanje broja posjetitelja, posebice tijekom vikenda. Prema istraživanju o trgovačkim centrima agencije Hendal, Westgate je, čulo se jučer, nakon godinu dana poslovanja jedan od najomiljenijih centara u Hrvatskoj..

- Prva je godina pokazala da je put koji smo odabrali bio ispravan. Westgate je najposjećivaniji centar u svojoj kategoriji u zadnja dva mjeseca - kazao je Iveljić prema kojemu su jak fokus na modu i životni stil te široka paleta usluga temelji uspjeha tog trgovačkog centra koji ima godišnju frekvenciju od oko 9,5 milijuna automobila.

Iveljić je najavio i razvoj Westgatea i kontinuirano nadopunjavanje ponude skorim otvaranjem trgovine Magic Baby, te dolaskom renomiranog njemačkog branda donjeg rublja Schieser. Uz proširenje izbora trgovina u planu je i gradnja zabavnog centra.

Podsjetimo, Westgate je zasad najveći hrvatski trgovački centar s 100.000 kvadrata prodajnih prostora. U njega je uloženo 270 milijuna eura i sagrađen je u rekordnome vremenu od samo petnaest mjeseci. U njemu je oko 260 trgovina i više od 3,3 kilometra izloga.

Komentara 1

ID
ivo dugobaba
14:12 29.10.2010.

Do sada su imali jednog kupca, a sada dva u stvari ovaj drugi dolazi samo vikendom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije