Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

UNIQA i ove godine sponzor projekta „Hrvatska pamet Hrvatskoj“

UNIQA
Promo
PR
Autor
PR članak
02.03.2016.
u 10:53

UNIQA osiguranje i ove je godine sponzor društveno odgovornog projekta „Hrvatska pamet Hrvatskoj“ Poslovnog dnevnika s ciljem nagrađivanja izvrsnosti hrvatskih studenata te njihovog lakšeg uključivanja u sustav nacionalne ekonomije.

Uključivanjem u ovaj projekt UNIQA doprinosi suradnji između poslovne i akademske javnosti, stvaranju uvjeta za ostanak mladih obrazovanih ljudi u Hrvatskoj te njihova uključivanja u proces promišljanja smjera budućeg razvoja Hrvatske. Od projekta se očekuje i da će pokrenuti širu društvenu raspravu o nezaposlenosti mladih, te kroz sudjelovanje stručne i poslovne javnosti i studenata iznjedriti i konkretne prijedloge rješavanja tog društvenog problema.

Prva sezona „Hrvatske pameti Hrvatskoj“ rezultirala je s čak 76 projekata, a najbolji među njima zadivili su stručni žiri i pokazali velik poduzetnički i inovativni potencijal hrvatskih studenata. Ove godine studenti svoje ideje mogu predstaviti i elaborirati kroz tri teme: izvorno hrvatsko, inovativna i poduzetna Hrvatska, a oni najbolji imat će priliku svoje projekte prezentirati stručnjacima. Tri najbolja rada u svakoj od kategorija novčano će se nagraditi, a svima prijavljenima na ovaj način otvaraju se poslovne šanse na tržištu.

Više informacija o projektu.

Kroz podršku društveno odgovornim projektima UNIQA pokazuje svoju odgovornost prema zajednici, a obrazovanje je jedan od najvažnijih uvjeta za ispunjenje punog potencijala svake mlade osobe u Hrvatskoj. Uz projekt Poslovnog dnevnika „Hrvatska pamet Hrvatskoj“ UNIQA aktivno sudjeluje i u projektu financijske pismenosti koji provodi Hrvatski ured za osiguranje.

Želite prijaviti greške?