Ugostitelji između nižih cijena i viših plaća biraju radnike
– Naša je politika da svaki višak reinvestiramo, a tako ćemo i dalje. S tim da smo sada u znatno ugodnijoj poziciji – kaže vlasnik prvog hrvatskog restorana s Michelinovom zvjezdicom, rovinjskog Montea, Danijel Đekić
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ovo koliko vidim ne kažu ugostitelji već jedan čovjek. U prosjeku kod ugostitelja će biti - niti niže cijene, niti veće plaće.