Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Potrošač

U Studencu, Loniji i Pemu vjernost vrijedi više - otkrijte posebne pogodnosti!

Uz pogodnosti programa vjernosti Studenca, kupci integriranih lanaca Pema i Lonije i dalje mogu uživati i u pogodnostima koje donose Pemo Club i Lo-Lo kartica
11. studenoga 2022. u 08:00 1458 prikaza
Studenac
Pogledajte galeriju 1/2

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i najbrže rastući lanac s najvećom mrežom prodavaonica, njih gotovo 1100, još je jednom pokazao koliko brine o svojim kupcima. Naime, u cilju da unaprijedi, ali i pristupačnošću olakša iskustvo kupnje, posebno u vrijeme inflacije, unutar programa vjernosti Studenca te programa preuzetih trgovačkih lanaca Pema i Lonije, kupce očekuje niz akcija i pogodnosti.

U Studencu vjernost nastavlja vrijediti više, pa tako u programu vjernosti i istoimenoj aplikaciji 'Moj Studenac' kupce očekuju brojne pogodnosti poput kupona dobrodošlice od 20 % popusta, 7 % popusta na svaku kupnju, 10 % popusta na ukupnu kupnju u zamjenu za prikupljene bodove, kombo kupona, kupona s popustima te nagradnih natječaja. Također, u aplikaciji je moguće prelistati i aktualne tjedne kataloge te još jednostavnije pronaći proizvode po povoljnijim cijenama. Uz to, bez obzira na to gdje se nalazili, kupci uvijek mogu pronaći najbližu prodavaonicu Studenca, provjeriti radno vrijeme te obaviti kupnju.

Studenac | Autor :

Nadalje, Studenac je učinio i korak bliže kupcima Pema i Lonije koji su nedavno integrirani u Studenac mrežu. Naime, kupci i dalje na lokacijama prodavaonica, koje su kao Lonia ili Pemo prešle u Studenac, mogu koristiti svoje Pemo Club i Lo-Lo kartice te pogodnosti njihovih programa. Međutim, preuzimanjem 'Moj Studenac' aplikacije postaju dio programa vjernosti Studenca te mogu uživati i sve pogodnosti tog programa.

Vjernost u Studencu vrijedi više, a orijentiranost na kupce temeljna je vrijednost kompanije. Upravo je zato Studenac svojim dodatnim pogodnostima i prilikama za uštedu odlučio svim svojim kupcima i dalje osiguravati ugodno iskustvo kupnje.

Advent u Zagrebu
DOŽIVITE BAJKU
Advent Zagreb... ispunjen radošću – čak 43 dana čarolije koja će ispuniti sva srca
Shake the Fake
BEZ FILTERA
Druga strana blagdana: Muke po Božiću