Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Gospodarstvo

Tvrtka Dupin isplatiti će 1000 kuna regresa svojim zaposlenicima

Naši zaposlenici razlog su rasta naše tvrtke i sukladno tome želimo ih nagraditi. Ovo je jedna od mjera koje poduzimamo kako bismo ih stimulirali tokom godine i nagradili ih za ostvarene rezultate, kažu iz uprave Dupina.
07. lipnja 2019. u 16:17 245 prikaza
Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Nakon isplaćene nagrade za prošlogodišnje poslovne rezultate i prigodne uskrsnice, slijedi i isplata regresa koji će zaposlenicima tvrtke Dupin rasteretiti troškove godišnjeg odmora

Hotelska soba dobro je znati Četiri načina kako otkriti ima li skrivena kamera u Airbnb-u

Tvrtka Dupin d.o.o. jedna je od rijetkih hrvatskih tvrtki koja će sredinom mjeseca isplatiti regres svojim zaposlenicima. S rastom i razvojem tvrtke, rastu i mogućnosti stimuliranja i nagrađivanja zaposlenika ove tvrtke koja broji više od 150 zaposlenih diljem Hrvatske.

- Naši zaposlenici razlog su rasta naše tvrtke i sukladno tome želimo ih nagraditi. Ovo je jedna od mjera koje poduzimamo kako bismo ih stimulirali tokom godine i nagradili ih za ostvarene rezultate- kažu iz uprave Dupina.

Pevec PROGRAM STIMULACIJA Pevec isplatio 1000 kuna regresa djelatnicima

Za svoje zaposlenike priredili su regrese u iznosu od 1.000kn
- Želimo našim zaposlenicima i njihovim obiteljima lijep provod te vjerujemo da će im ovo rasterećenje troškova godišnjeg odmora omogućiti bezbrižniji odmor- poručili su iz uprave.

Dupin je jedan od vodećih distributera renomiranih brendova konditorskih proizvoda u regiji, koje se osim u velikim trgovačkim lancima može naći i u njihovoj maloprodajnoj mreži trgovina DELIIICIJE. Također, tvrtka Dupin na tržište plasira i domaće proizvode pod vlastitom robnom markom Adria.

jakupcic
TKO JE UHIĆENI ŠEF ŠUMA
Ima 7 tisuća kuna veću plaću od premijera, dva stana, apartman na moru, zemlju, šumu...
PBZ
I DALJE OPREZNO
Mjere su popustile, ali i dalje je važno biti odgovoran i brinuti o zdravlju