Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONUDA POSLOVA

Tražite posao? Zapošljavaju Pliva, Fina, Pepco...

posao
Thinkstock
13.11.2018.
u 15:36

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Financijska agencija (Fina), vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, zapošljava Višeg specijalista za pravnu podršku (m/ž) u Zagrebu. Da biste bili idealan kandidat za ovu poziciju, od vas se očekuje VSS - pravni smjer, 5 godina radnog iskustva, pasivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu (Word, Excel, Power Point, Internet – osnovno). Koje kvalifikacije se još od vas očekuju? Provjerite u oglasu natječaja.

PLIVA Hrvatska d.o.o. trenutno zapošljava na 4 pozicije u Zagrebu. Traže se: Administrator za ljudske potencijale (m/ž) sa znanjem mađarskog jezika, Računovođa sa znanjem mađarskog ili francuskog jezika (m/ž), Viši računovođa (m/ž), Administrator za ljudske potencijale (m/ž) sa znanjem engleskog jezika. Želite li biti dio poduzeća koje ima više od 95 godina uspješnog farmaceutskog poslovanja, provjerite sve natječaje na linku i prijavite se za željenu poziciju.

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o. zapošljava Odvjetničkog vježbenika, bez ili sa položenim pravosudnim ispitom (m/ž) i Odvjetnika (m/ž). Započnite ili nastavite svoju karijeru u jednom od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata. Detalji su na linku.

Poliklinika Lab Plus zdravstvena ustanova kojoj se možete obratiti s punim povjerenjem i dobiti najbolje iz područja medicinske biokemije, mikrobiologije, medicine rada te nutricionizma. Trenutno ovaj tim traga za još jednim djelatnikom na poziciji: Nutricionist (m/ž). Provjerite detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

Sberbank d.d. ima 2 raspisana natječaja. Traži se: Specijalist za odnose s javnošću - PR specijalist (m/ž) i CRM & Business Intelligence Manager (m/ž). Sberbank gradi mostove i postaje jedinstveni bankarski partner između Rusije i Centralne i Istočne Europe. Ukoliko želite raditi u ovom dinamičnom timu i dodatno se profesionalno izgraditi, kliknite na link i provjerite oba natječaja.

Pepco, europski diskontni lanac, zapošljava Voditelja računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Ako imate završenu najmanje višu školu, poznajete hrvatske pravne, porezne i računovodstvene propise, poznajete Hrvatske Standarde Financijskog Izvještavanja (HSFI) i Međunarodne Standarde Financijskog Izvještavanja (MSFI), možda ste vi idealan kandidat za ovu radnu poziciju. Još detalja pogledajte na linku. Sretno s prijavama.

P.I.N. Personal GmbH zapošljava na radnom mjestu: Regruter za Homeoffice (m/ž), za područje cijele Hrvatske. Opis posla uključuje objavljivanje oglasa za slobodna radna mjesta, obradu prijava, selekciju kandidata, intervjuiranje te organiziranje dolazaka u Njemačku i cijelu logistiku u novoj državi. Provjerite detaljnije na linku.

Titan Constructa d.o.o. ambiciozna tvrtka koja se odlikuje iskustvom i profesionalnošću svojih djelatnika, trenutno zapošljava Voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Novalja, Zadar, Imotski, cijela Hrvatska. Imate li petogodišnje iskustvo i sposobnost rukovođenja? Ukoliko je vaš odgovor 'da', baš vi ste idealan kandidat za samostalno vođenje gradilišta te praćenje realizacije. Provjerite sve detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, zapošljava djelatnika za poziciju: Agent u rezervacijskom centru (m/ž). Mjesto rada: Zadar. Od vas se očekuje poznavanje rada na računalu (Word, Excel, Internet, Outlook), aktivno poznavanje dva strana jezika u govoru i pismu (obvezno njemački jezik i/ili talijanski jezik), te komunikativnost, fleksibilnost, dinamičnost, kreativnost, ljubaznost, samomotiviranost. Provjerite detalje na linku.

DEKRA zapošljavanje d.o.o., agencija je za posredovanje pri zapošljavanju, ispitivanje tržišta i javnog mnijenja te za pružanje intelektualnih usluga. Trenutno je u potražnji Front Desk managera (m/ž) u Zagrebu. Za ovaj posao trebate minimalno SSS, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, napredno znanje rada na računalu (MS Office) te iskustvo na istom ili sličnom poslu (prednost). Provjerite natječaj na linku i prijavite se u roku. Sretno.

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
Zagorec101
16:33 13.11.2018.

evo posla, gdje su ovi sa burze kaj samo kukaju, treba zavrnuti rukave i raditi, ništa ne pada s neba.

DE
deda1234
16:46 13.11.2018.

Aj dekra je malo bolja od adrije...

Avatar Asterix
Asterix
19:37 13.11.2018.

Pepco treba zabraniti. Koje oni smeće prodaju to je čudo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije