Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Tražite posao? Pogledajte što se ovaj tjedan nudi

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova
07. kolovoza 2018. u 12:58 0 komentara 576 prikaza
Traženje posla
Foto: Getty Images

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Konobarenje U čemu je problem Mjesecima traže konobara: 'Plaća je 5000 kuna, ali nitko ne želi konobarski posao'

Prometnice Zagreb d.o.o., mlada i najbrže rastuća firma u segmentu niskogradnje, zapošljava na poziciji: Projektant niskogradnje/Nadzorni inženjer (m/ž) u Zagrebu. Na ovom poslu vas očekuje praćenje dinamike i kvalitete izvođenja radova, ispunjavanje i ovjera građevinskog dnevnika te stalna komunikacija sa svim sudionicima gradnje. Uvjeti su: VSS – ovlašteni inženjer građevine (upis u komoru), AutoCAD, Plateia (prednost) te minimalno 3 godine na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se brzom prijavom!

Sveučilište u Zagrebu ima raspisan natječaj za poziciju: Stručni suradnik u Uredu za međunarodnu suradnju (m/ž), u Zagrebu. Ako imate jednogodišnje iskustvo, završen preddiplomski ili diplomski sveučilišni studij ili integrirani studij Poslovne ekonomije - smjer financije ili računovodstvo, izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te izvrsno znanje rada na računalu na razini samostalnoga korištenja standardnih alata (MS Office: Excel, Word, PowerPoint i sl.), provjerite natječaj. Prednost: znanje rada u bazama podataka moveOn i MobilityTool te iskustvo rada na međunarodnim projektima (poslovanje). Prijavite se ovdje.

Ilustracija Istraživanje Davali bi otkaze, a sami bi prihvatili posao preko veze

Pepco, europski lanac diskontnih trgovina koji nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo po najnižim cijenama, zapošljava na poziciji: Voditelj ekspanzije (m/ž) za rad na području Hrvatske i Slovenije. Ovaj posao uključuje prikupljanje informacija o tržištu nekretnina, provjeravanje poslovnih objekata u smislu projektne dokumentacije, kupovnog potencijala, konkurentnosti i utjecaja drugih zakupaca. Ako imate dvogodišnje iskustvo, timski ste igrač okrenut postizanju ciljeva, ovo je prilika za vas. Prijavite se brzom prijavom.

METRO Cash & Carry, prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji, zapošljava Administratora/Blagajnika (m/ž) u Puli. Ako se pridružite na ovoj poziciji, vaš posao će uključivati: ažurnu pripremu i praćenje protoka dokumentacije vezane uz slaganje robe, dostavu i povrat robe, dnevne obračune blagajne te brojne druge poslovne zadatke. Koje? Provjerite na linku i na vrijeme se prijavite. Sretno!

Marko Pavić Radna mjesta Vlada povećala kvote za zapošljavanje stranaca, najviše u graditeljstvu

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, zapošljava Voditeljicu/Voditelja strojarskih radova u Zagrebu. Preduvjet za prijavu na ovaj natječaj su VŠS, VSS – inž. strojarstva ili dipl. inž. strojarstva, upis u imenik ovlaštenih voditelja građenja strojarske struke, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, rad na računalu MS Office, AutoCad te spremnost na putovanja i rad na terenu uz posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se brzom prijavom.

Pevec zapošljava Voditelja službe za ekspanziju, izgradnju i održavanje (m/ž) u Zagrebu. Trebate: VSS/magistar struke (poželjno građevinskog ili srodnog smjera), minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, iskustvo u primjeni odgovarajućih zakona i tumačenju projektne dokumentacije te izuzetno razvijene organizacijske vještine. Prijavite se ovdje do 10.08.!

državni zavod za statistiku Stopa nezaposlenosti pala na rekordno nisku razinu od 8,8 posto

Welmax + Sp. z o.o. Spolka Komandytowa ima otvoreno radno mjesto za Voditelja call centra (m/ž) u Zagrebu. Na ovom poslu ćete imati odgovornost vođenja prodajnog tima, izrađivat ćete izvješća te usmjeravati tim u realizaciju zacrtanih planova prodaje. Prijavite se brzom prijavom.

McDonald's, najveći lanac restorana brze usluge u svijetu, zapošljava radnike (m/ž) u restoranu. Mjesto rada: brojni gradovi diljem RH. Poslodavac nudi ugovor o radu na puno radno vrijeme, studentski posao, adekvatan trening i praćenje razvoja te mogućnost napredovanja u dinamičnom radnom okruženju. Provjerite gradove i uvjete prijave ovdje.

Ilustracija Revitalizacija najugroženije regije Projekt Slavonija, Baranja i Srijem donosi 6,8 milijardi kuna EU novca

Grawe zapošljava dva Predstavnika prodaje (m/ž) u Požegi. Na ovom poslu možete očekivati rad na terenu s postojećim i novim strankama u svrhu ostvarenja svojih ciljeva te kreiranje ponude i prodaju polica osiguranja. Ako ste dinamični, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi, a spremni ste na učenje, prijavite se putem brze prijave!

Sberbank d.d. ima otvoreno radno mjesto za HR Business partnera (m/ž) u Zagrebu. Na ovom poslu vas očekuje aktivno sudjelovanje u procesu zapošljavanja i onboardingu novih zaposlenika, procjena i predviđanje potreba vezanih uz ljudske resurse, obuka zaposlenika i treniranje, ocjena izvedbe, planiranje osobnog razvoja i upravljanje talentima. Prijavite se putem brze prijave. Sretno!

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...:

Rafting
AVANTURA NA VODI
Otkrijte gdje je najbolje ići na rafting, a gdje se krije raj za avanture u kanuu i kajaku

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.