Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radna mjesta

Tražite posao? Evo što se nudi ovaj tjedan

Traženje posla
Foto: Thinkstock
1/2
09.05.2018.
u 10:45

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Distributed Things (DINGS), mlada i dinamična IT tvrtka iz Zagreba, ima otvoreno radno mjesto za frontend developera (m/ž). Želiš raditi na srednje velikim i velikim projektima za domaće i strano tržište? Želiš izbrusiti svoje vještine i postati majstor/ica uz pomoć iskusnih kolega? Voliš programirati i to ti je omiljeni hobi, čak i kada nisi na poslu? Ne propusti priliku i prijavi se putem brze prijave.

Borel lift d.o.o., vodeći regionalni proizvođač dizala (liftova) za stambene, poslovne i proizvodne građevine, zapošljava djelatnike na 6 pozicija! Traži se CNC djelatnik (m/ž), Operater na CNC probijačici (m/ž), Operater za plastifikaciju (m/ž), a sve poslove i potrebne kvalifikacije za svaki pojedini natječaj potražite na linku.

Orion d.o.o. zapošljava viličarista/skladištara (m/ž) te ADR vozača/skladištara (m/ž) u Koprivnici, Bakovčici. Postanite dio dinamičnog tima i usavršite svoje sposobnosti! Provjerite uvjete oba natječaja na linku. Sretno!

Tiskara Dvornik d.o.o. ima ambiciozne planove razvoja i širenja tiskare, ponajprije na tržištu Dalmacije, zatim i u ostalim dijelovima RH, a kasnije i na ostalim tržištima EU! Proširuje svoj tim i zapošljava na impresivnih 17 pozicija. Traži se direktor društva (m/ž), direktor prodaje i marketinga (m/ž), voditelj računovodstva, financija i administracije (m/ž) te brojni drugi djelatnici. Provjerite sve otvorene natječaje na linku i prijavite se! Sretno!

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o. zapošljava na 3 pozicije! Poslodavac traži izvrsnog kandidata za radno mjesto odvjetnika (m/ž), odvjetničkog vježbenika/vježbenice bez ili s položenim pravosudnim ispitom te prevoditelja/prevoditeljicu za njemački jezik. Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o. jedno je od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata. Od samih početka djelovanja njeguje jake međunarodne veze, posebice partnerske odnose s poznatim austrijskim i njemačkim društvima. Postanite dio ovog tima, prijavite se!

Zepter International zapošljava managera prodaje (m/ž) u Zagrebu. Ukoliko imate završen sveučilišni studij, izvrsne komunikacijske te pregovaračke vještine i spremnost na preuzimanje rizika, prijavite se putem brze prijave i postanite dio ove multinacionalne kompanije koja posluje na 5 kontinenata i u preko 60 zemalja!

Jysk d.o.o. zapošljava na 3 pozicije u 3 grada! Jeste li spremni dati 110% od sebe da biste sklopili prodaju? Volite li raditi u dinamičnom okruženju s puno izazova? Uživate li u timskom radu? Ako je vaš odgovor da, vi ste osoba koja se traži. Provjerite koje su to pozicije otvorene i prijavite se ovdje.

SGS Adriatica d.o.o. traži motivirane osobe koje žele podijeliti svoje znanje i priliku za vlastiti razvoj. Trenutno ima otvoreno radno mjesto za finance & accountant assistanta (m/ž) u Zagrebu. Imate li SSS odgovarajućeg smjera - poželjno računovodstvenog, ekonomskog ili sličnog usmjerenja? Imate li jednogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima? Ako uz poznajete računovodstveno-financijske propise i aktivno se služite engleskim jezikom (B1), prijavite se putem linka.

Modiana vas poziva da se pridružite njihovom timu na radnom mjestu prodavač - modni savjetnik (m/ž), u novom outlet centru: Designer Outlet Croatia! Ljubitelj ste mode i uživate u radu s tekstilom? Ako uz to imate iskustvo u vođenju te organizacijske sposobnosti i jednogodišnje iskustvo u prodaji (poželjno iskustvo u prodaji odjeće), prijavite se na ovaj natječaj!

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava na impresivnih 7 pozicija. Voditelj odjela neprehrane (m/ž), voditelj smjene (m/ž), prodajni predstavnik (m/ž), samo su neke od pozicija na koje se možete prijaviti za rad u Rijeci. Riječ je o jednom od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu, a u Hrvatskoj je prisutan od 2001. godine s dosad otvorenih 9 veleprodajnih centara. Sve detalje oko ponuđenih poslova pogledajte na linku i prijavite se na vrijeme.

Što će se promijeniti uvođenjem eura i hoće li sve poskupjeti:

Traženje posla
1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije