Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bruxelles

Tedeschijevoj Argeti nagrada Superior Taste Award 2010.

Sjedište Droge Kolinske u Ljubljani, Slovenija
Pixsell
08.07.2010.
u 15:19

Članovi žirija koji čine europski kuharski majstori, lideri u području davanja mišljenja o okusima, Argeti su dodijelili naziv proizvoda s odličnim okusom i teksturom,

Ocjenjivači Međunarodnog instituta za okus i kvalitetu (iTQi – International Taste & Quality Institute) iz Bruxellesa pašteti od tune Argeta Droge Kolinske, koja je odnedavno u vlasništvu hrvatskog poduzetnika Emila Tedeschija, dodijelili su nagradu za izvanredan okus Superior Taste Award 2010.

Članovi žirija koji čine europski kuharski majstori, lideri u području davanja mišljenja o okusima, Argeti su dodijelili naziv proizvoda s izvanrednim okusom i teksturom.

- Nagrada znači veliko priznanje jer potvrđuje i nagrađuje, prije svega, neprestanu brigu za razvoj izvrsnih i među potrošačima vrlo cijenjenih pašteta Argeta - rekao je primajući nagradu Enzo Smrekar, glavni poslovni direktor Droga Kolinske i generalni direktor poslovnog programa Namazi.

Nagradu Superior Taste Award dodjeljuje iTQi, neovisna organizacija kuharskih majstora, stručnjaka za pića i sommeliera koji se posvećuju testiranju, nagrađivanju i promidžbi hrane i pića natprosječnog okusa. Za nagradu se mogu natjecati prehrambeni proizvodi iz cijeloga svijeta, a one s najsavršenijim okusom odabire žiri koji čini 120 poznatih kuharskih majstora iz 12 najpoznatijih europskih kulinarskih udruženja. Ocjenjivanje proizvoda provodi se naslijepo, bez ambalaže ili bilo kakve druge identifikacije proizvoda, odnosno robne marke, s obzirom na njegov izgled, miris, okus, teksturu i opći izgled.

Komentara 2

SC
Scanius
09:19 09.07.2010.

Ispravak netočnog navoda ... DK če biti od Atlantica kada se uplati novac a to se nece dogoditi prije listopada. Znači DK još nije u vlastništvu Atlantica!

SI
Slo_Istran
00:37 12.07.2010.

Jeb**** naslov i takve \"novinare\"!!! Tedeschijeva Argeta!?!? Koje budale! A koliko su to Tedeschi ili Hrvati općenito zaslužni za ovu nagradu? Manje od nule! Argeta je slovenski proizvod, plod odličnog dela slovenskih stručnjaka i radnika i točka! p.s.: Bavčar, želim želim ti, da bi krepao u najgorim mukama jer zi zajebao takvu uspješnu tvtku kao što je Istrabenz i prisilio je u prodavanje Droge Kolinske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije