Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
e-studiranje

Studij na kojem prvi dan na poklon dobijete Apple iPad

Alma Mater
Foto: PR FOTO
1/4
09.11.2013.
u 14:00

U Mariboru je jučer održan prvi studijski dan za studente iz Hrvatske na novootvorenom "Europskom poslovnom studiju"

Studenti novootvorenog "Europskog poslovnog studija" pri sveučilištu Alma Mater Europea svoj prvi "radni dan" na poklon su dobili tablete. I to ne bilo koje, već Appleove iPadove i to opremljene svom potrebnom literaturom u elektroničkom formatu.

Riječ je o prvom e-studiju za studente iz Hrvatske koje se održava u Mariboru, a studij provodi međunarodno  sveučilište 'Alma Mater Europaea koje okuplja 29 nobelovaca i više od 1500 znanstvenika.

Prvo predavanje održano je u perak, a sva predavanja se snimaju, stoga će studenti ista moći pratiti iz topline vlastitog doma, izvijestili su sa sveučilišta.

Studente su prvog studijskog dana pozdravili prof. dr. Ludvik Toplak, rektor Sveučilišta,  dr. Šime Ivanjko, počasni konzul Hrvatske u Mariboru i Mario Plenković, predsjednik  Hrvatskog komunikološkog društva.

Uvodno predavanje održao je g. Robert Gajšek,  predstavnik Applea, koji je studentima objasnio na koji način funkcioniraju iPadovi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije