Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Stigla redizajnirana Jadrolinijina aplikacija: Provjerite nove mogućnosti

Jadrolinija
30.06.2020.
u 16:19

Kod planiranja putovanja s obitelji ili prijateljima, za kupovanje više karata istovremeno dobro će vam doći košarica s objedinjenom naplatom, ali i mogućnost bukiranja mjesta na linijama s omogućenim bukingom

Značajan broj korisnika Jadrolinijinih usluga već se uvjerio u pogodnosti korištenja mobilne aplikacije mJadrolinija. Uz dobro poznatu praktičnu kupovinu e - karata putem pametnih telefona, pretraživanje redova plovidbe i cijena, nova verzija mobilne aplikacije, osim osvježenog atraktivnog dizajna, donosi i nove, dodatne mogućnosti. Jedna od novih mogućnosti proizlazi iz integracije HAK- ova sustava, što znači da sada, osim stanja u pomorskom prometu, putem mJadrolinija aplikacije možete provjeriti kakvo vas stanje očekuje na cestama, na putu prema luci. Sve informacije potrebne za ugodno putovanje objedinjene u jednoj aplikaciji - stanje u cestovnom i pomorskom prometu, pregled gužvi u pristaništima putem HAK - ovih kamera, radovi na prometnicama i vremenska prognoza. Kreiranje korisničkog profila unutar mobilne aplikacije putnicima omogućuje i pridruživanje Jadrolinija 2GO kartica svojem profilu. Otočanima je također omogućena i kupovina povlaštenih i besplatnih karata, te vezanje otočnih kartica uz profil.

Kod planiranja putovanja s obitelji ili prijateljima, za kupovanje više karata istovremeno dobro će doći košarica s objedinjenom naplatom, ali i mogućnost bukiranja mjesta na linijama s omogućenim bukingom. Brojne pogodnosti i jedan zaključak - aplikacija mJadrolinija jednostavan je, brz i pristupačan način za kupnju putnih karata. Novi, osvježeni dizajn stavlja naglasak na ono čime se najviše ponosimo – flotu. U novoj aplikaciji, osim kroz dizajn, moguće je detaljnjije pregledati flotu, a dostupan je i točan prikaz pozicija brodova u stvarnom vremenu.

Putnici su rado prihvatili ovu novost u poslovanju, što pokazuje i 30.000 korisnika aplikacije te udio od 7% u ukupnoj prodaji putnih karata putem digitalnih kanala prodaje. Aplikacija je dostupna za preuzimanje na Google play storeu za korisnike Android telefona i App storeu za korisnike IOS sustava.

Sve pogodnosti nove verzije mobilne aplikacije Jadrolinije su:

  •  stanje u pomorskom prometu gdje su ažurne informacije o promjenama u redovima plovidbe
  •  integracija s HAK-om za sve informacije koje su putniku interesantne za vrijeme putovanja kao što su:
    •  stanje u cestovnom prometu
    • pregled gužvi u pristaništima putem HAK-ovih kamera
    • radovi na prometnicama
    • vremenska prognoza
  •  pregled flote i informacije o trenutnoj poziciji broda
  •  kupovina više karata kroz košaricu s objedinjenom naplatom
  •  redizajn
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije