Naslovnica Biznis Potrošač

SPAR Hrvatska od 1. siječnja smanjuje cijene više od 1500 proizvoda

Tijekom cijelog prosinca trajala je i posebna akcija sa skupljanjem bodova koja će kupcima omogućiti da u siječnju ostvare dodatni popust do 20 posto na ukupnu kupovinu
27. prosinca 2018. u 13:19 4 komentara 244 prikaza
SPAR
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

SPAR Hrvatska garantira da će od 1. siječnja sniziti maloprodajne cijene više od 1500 proizvoda za više od 9,6 posto, koliko donosi porezno rasterećenje.

SPAR Hrvatska će tako sniziti cijene proizvoda sukladno odluci Vlade o smanjenju PDV-a na svježe meso, ribu, voće, povrće, jaja i dječje pelene s 25 posto na 13 posto. 

"Pozdravljamo napore hrvatske Vlade koja odlukom o poreznom rasterećenju dodatno pomaže hrvatskim građanima kao i hrvatskom gospodarstvu. SPAR Hrvatska sniženjem cijena podržava ovaj potez kojim se rasterećuje potrošačka košarica građana", izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.
 
Siječanj u SPAR-u počinje s još dobrih vijesti za kupce. Tijekom cijelog prosinca trajala je i posebna akcija sa skupljanjem bodova koja će kupcima omogućiti da u siječnju ostvare dodatni popust do 20 posto na ukupnu kupovinu.  
 

Roštilj
Za sve grill majstore
Kako popraviti dojam na roštilju? Jednostavno, kobasicama

A1 izdvaja za Vas

  • Mukowsky:

    Samo neka plate porez na transferiranu dobit u Austriju u zadnjih 10 godina.

  • westsouth:

    taman ce snizit koliko su skupji od drugih

  • fiona1412:

    Spar skinuti cijene ?? Ha ha ha vic dana