Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Ženska perspektiva

Slavonske poduzetnice na okupljanju u Romskoj kući kraj Bjelovara

Nakon završetka ciklusa poslovnih edukacija Perspektiva nastavlja s aktivnostima druženja poduzetnica u svim županijama
23. rujna 2019. u 07:00 72 prikaza
Ženska perspektiva
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

Projekt Ženska perspektiva ulazi u svoju završnu fazu, a u planu aktivnosti ulazi i međusobno druženje poduzetnica te dodatno učvršćivanje međusobnih veza. Takvo druženje naziva „Lobbying for shopping“ ovoga se vikenda održalo u Romskoj kući kraj Bjelovara. Osim predstavljanja i prodaje svojih proizvoda, poduzetnice su iskoristile priliku da nauče više o romskoj kulturi i običajima.

Ženska perspektiva | Autor : Promo Foto: Promo

Slađana Đurđević, vlasnica turističkog kompleksa Romska kuća, svoj poduzetnički duh odlučila je oplemeniti novim vrijednostima i poznanstvima kada je prije godinu dana odlučila pristupiti projektu Ženska perspektiva. Ovoga puta imala je priliku ugostiti svoje sugrađanke poduzetnice s kojima je provela dobar dio prošle godine na raznim druženjima i radionicama. Cilj samog projekta je povećati razvoj poduzetničkih aktivnosti vrijednih slavonskih žena, a konkurentnost na tržištu ostvaruju kroz međusobno povezivanje i kvalitetom proizvoda.

Ženska perspektiva | Autor : Promo Foto: Promo

„Korisnice projekta Ženska perspektiva posjetile su Romsku kuću u kojoj nam je domaćica bila sudionica projekta Slađana Đurđević. Predstavila nam je romsku arhitekturu, kulturu, običaje, jezik i gastronomiju. Upoznali smo način života hrvatskih Roma Lovara te smo svi prije svega razbili predrasude o Romima i doživjeli prosvjetljenje o načinu života ove nacionalne manjine. Slađana i suprug Goran su nam bili odlični domaćini i hvala im na tome“, rekao je Tomislav Lneniček, predsjednik udruge Perspektiva.

Ženska perspektiva | Autor : Promo Foto: Promo

Nakon što je završila s ciklusom poslovnih edukacija o jačanju poduzetničkih kompetencija i osobnih socijalnih vještina, „Perspektiva“ tijekom jeseni 2019. nastavlja s aktivnostima druženja poduzetnica u svim županijama.

Projekt Ženska perspektiva provodi Udruga za razvoj poduzetništva PERSPEKTIVA iz Lipika, a financira The Coca-Cola Foundation.

Sadržaj nastao u suradnji sa Ženskom perspektivom

Samobor: Predsjednik HGK Luka Burilović posjetio tvrtku Nord Product
SVE POZNATIJI HRVATSKI PROIZVOĐAČ
Hrvatske mobilne kuće izdrže na -25°C, a izvoze ih i u Skandinaviju: 'Sve je domaći proizvod'
Pevex
BICIKL U PROMETU
Infrastruktura i edukacija kao preduvjet za razvoj biciklističke kulture u Hrvatskoj