Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sajam kineskih proizvoda u Beogradu

Sajam kineskih proizvoda u Beogradu
09.05.2018.
u 08:53

Sajam se održava u Belmax Centru – centru za trgovinu i logistiku u Zemunu, koji je tehnička podrška, dok je domaćin sajma Ministarstvo ekonomije regije Zhejiang.

U periodu od 24. do 26. svibnja, u Belmax Centru u Beogradu, održava se “Sajam kineskih proizvoda” na kojem će preko 60 vodećih kompanija – izlagača iz kineske provincije Zhejiang imati priliku predstaviti svoje proizvode iz područja građevinskih i dekorativnih materijala, elektronike i elektrotehnike, rasvjete, mašina i prateće opreme.

Ovaj jedinstveni događaj, koji se u organizaciji jedne od najrazvijenijih kineskih regija održava u 10 zemalja svijeta, prvi put je dobio priliku u 2017.godini predstavtiti svoj potencijal zemljama Balkana i to upravo u Beogradu, a nakon što je događaj uspješno protekao, organizatori su odlučili održati isti događaj i ove godine.

Sajam se održava u Belmax Centru – centru za trgovinu i logistiku u Zemunu, koji je tehnička podrška, dok je domaćin sajma Ministarstvo ekonomije regije Zhejiang.

Zhejiang, s glavnim gradom Hangzhou, koji broji preko 60 milijuna stanovnika, a predstavništva preko 500 najuspješnijih kompanija svijeta nalaze se upravo u gradovima ove regije.

U protekloj godini investicije ove regije u inozemstvu iznosile su preko 14 milijardi dolara, dok je regija primila 17 milijardi dolara direktnih stranih investicija, što najbolje dokazuje ogroman potencijal regije.

Podršku realizaciji ovog projekta dali su i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije, Privredna komora Srbije i Ambasada NR Kine u Beogradu, što je najveći pokazatelj važnosti ovog događaja za ekonomiju i suradnju Kine i zemalja Balkana.

Pored Srbije, ovaj sajam održava se i u Japanu, Rusiji, Turskoj, Češkoj, Saudijskoj Arabiji, Panami, Vijetnamu, Iranu i Maleziji.

Sajam će za posjetitelje biti otvoren u periodu od 24. do 26. svibnja, od 10:00h do 17:00h.

Belmax Centar nalazi se na adresi Autoput 20, u Zemunu, (raskrižje autoputa: E70 i E75).

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije