Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis EU fondovi

Regionalni dani EU fondova u Zaboku

“Regionalni dani EU fondova” održat će se 5. prosinca 2019. u Vodospremi Zabok (Ulica Ivana i Cvjete Huis 20 A), s početkom u 10 sati.
26. studenoga 2019. u 12:14 241 prikaza
Regionalni dani EU fondova u Zaboku
Pogledajte galeriju 1/2

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Zabokom organizira informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

Regionalne dane EU fondova“ pozdravnim govorima otvorit će g. Ivan Hanžek, gradonačelnik Zaboka, kao i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Informativno – edukativni dio događanja započet će panel raspravom pod nazivom „Razvoj Zaboka kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije.

Nastavno na panel raspravu uslijedit će stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja" na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnih predavanja održat će se edukacija "Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj" na kojoj će Lana Labaš, direktorica Poslovne zone Ivanec d.o.o. predstaviti aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznati posjetitelje s procesom prijave putem AGRONET aplikacije. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana uz EU fondove.

Regionalni dani EU fondova u Zaboku | Autor :

Pri kraju edukativnog dana, sudionici će imati priliku obići projektnu lokaciju Vodospreme Zabok, 49 posto sufinanciranu sredstvima Europske unije, investiciju koja je omogućila učinkovitiji transport vode te putem koje je osigurana pitka voda za dvije trećine zagorskih potrošača, posebice onih iz središnjeg dijela Krapinsko-zagorske županije.

Događaj “Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel rasprava i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program događanja dostupan je ovdje.

Fill out my online form.
EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
HAMAG-BICRO
Priča o uspjehu
Obiteljska tvrtka iz Makarske: Naš sladoled tražen je i na drugim kontinentima