Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis EU fondovi

Regionalni dani EU fondova u Vukovaru

Prošećite „Sajmom EU fondova“ 4. svibnja od 10 do 14 sati u Vukovaru i informirajte se o mogućnostima financiranja iz EU fondova
19. travnja 2019. u 14:03 3865 prikaza
Regionalni dani EU fondova u Vukovaru

„Sajam EU fondova“ održat će se u subotu, 4. svibnja, od 10 do 14 sati  na Trgu Republike Hrvatske – Festivalski trg u Vukovaru, u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“ koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Sajam EU fondova održati će se u Vukovaru, u sklopu 2. Međunarodnog festivala nematerijalne baštine, turističkih manifestacija, destinacija i atrakcija „Svi zaJedno Hrvatsko Naj  - Vukovar 2019“. Tijekom tri dana (od 3.-6.5.) održat će se brojne manifestacije na dvije pozornice i pojedinim punktovima u centru grada gdje će se odvijati nastupi brojnih KUD-ova, etno glazbenika i drugih domaćih i međunarodnih izvođača.

Na Sajmu će svi zainteresirani pojedinci imati priliku upoznati poduzetnike od kojih će moći čuti na koji način su realizirali projekte i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova. U sklopu izložbenog prostora, sudionici će također imati priliku degustirati i kupiti izložene proizvode, čuti informacije o uspješnim projektima u njihovom susjedstvu te sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade.

Ako ste pomoću sredstava iz EU fondova unaprijedili svoje poslovanje i želite se promovirati na Sajmu, obratite nam se na info@danifondova.eu ili na 01/6326 008.

Regionalni dani EU fondova u Vukovaru | Autor :

Događanje „Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem sajmova, interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, posjetitelji uz korisne savjete ujedno imaju priliku razmijeniti iskustva i povezati se s drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata, a s krajnjim ciljem poticanja konkurentnosti, stvaranja novih radnih mjesta, smanjenja nejednakosti i jačanja regionalnoga razvoja te unaprjeđenja kvalitete života građana na svim područjima Republike Hrvatske.

vraćamo sat
Noćas počinje zimsko računanje vremena: Evo što se još mijenja
Advanced Driver Assistance Systems
CVH
Kako funkcioniraju napredni sustavi za podršku vozaču pri upravljanju vozilom (ADAS)?