Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis EU fondovi

Prošećite „Sajmom EU fondova“ u Šibeniku 6. listopada i informirajte se o mogućnostima financiranja iz EU fondova

Posjetitelji će, uz korisne savjete, ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama
23. rujna 2019. u 14:21 100 prikaza
Prošećite „Sajmom EU fondova“ u Šibeniku

Na „Sajmu EU fondova“, koje će se održati od 10 do 14 sati na Trgu Pavla Šubića 1, svi zainteresirani pojedinci imati će priliku upoznati poduzetnike i saznati na koji način su realizirali projekte i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova. U sklopu izložbenog prostora, sudionici će također imati priliku degustirati i kupiti izložene proizvode, čuti informacije o uspješnim projektima u njihovom susjedstvu te sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade. U sklopu događanja pripremljen je i atraktivni zabavno-edukativni program za najmlađe, prigodni gastro show uz degustacijsku podjelu jela i nastupi kulturno-umjetničkih društava.

Sajam će u 10 sati obići ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić zajedno sa županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom i gradonačelnikom grada Šibenika Željkom Burićem.

Posjetitelji će, uz korisne savjete, ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata, a s krajnjim ciljem poticanja konkurentnosti, stvaranja novih radnih mjesta, smanjenja nejednakosti i jačanja regionalnoga razvoja te unaprjeđenja kvalitete života građana na svim područjima Republike Hrvatske.

Ako ste pomoću sredstava iz EU fondova unaprijedili svoje poslovanje i želite se promovirati na Sajmu, obratite nam se na info@danifondova.eu ili na 01/6326 008.

Događanje za Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije provode Večernji list i Poslovni dnevnik.

Konzum
NOVO NORMALNO
Mijenjanje navika? Kako je nemoguće postalo moguće