Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CERP

Poziv na kupnju Cluba Adriatic do 5. listopada

'28.12.2011., Bjelolasica - Nakon sto je Club Adriatic preuzeo vodstvo HOC-a Bjelolasica, u 40 dana postavljen je sator - restoran, uredjena je djecja skijaska staza Tintilic te klizaliste koje ce bit
Foto: 'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
29.09.2017.
u 07:15

Zainteresirani investitori mogu se javiti pismom namjere do 5. listopada do 15 sati

Centar za restrukturiranje i prodaju (CERP) pokrenuo je postupak prodaje državne turističke tvrtke Club Adriatic, objavom javnog poziva za iskazivanje interesa za kupnju poslovnih udjela. Prodaju se tri udjela ukupne vrijednosti gotovo 121 milijun kuna, što je 100% temeljnog kapitala.

Zainteresirani investitori mogu se javiti pismom namjere do 5. listopada do 15 sati. Trgovački sud u Zagrebu prekinuo je u travnju 2016. predstečajnu nagodbu do pravomoćnog okončanja spora pred Upravnim sudom u Zagrebu.

Komentara 1

Avatar EUJ-
EUJ-
07:37 29.09.2017.

Moramo uz Boga I domoljublje prodati svu državnu imovinu jer imamo Hrvatsku. Moramo se uz Boga I domoljublje uvjeravati da je pola Savudrijske vale hrvatsko more jer su več kontejneri po kojima kopamo kao svoji na svome u stranom vlasništvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije