Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa

Poduzetnicama za inovativna rješenja 100.000 USD

A visa credit card is on display on a table in Berlin The European Union wants to reduce extra fees for payments with credit cards throughout Europe. Photo:?Joerg Carstensen/dpa/DPA/PIXSELL
Foto: JOERG CARSTENSEN/dpa/DPA/PIXSELL
09.03.2019.
u 11:06

Za sudjelovanje se mogu prijaviti sve tvrtke s barem jednim ženskim osnivačem

Povodom Svjetskog dana žena, Visa je napravila još jedan korak u poticanja žena u poduzetništvu kroz pokretanje inicijative Visa Everywhere Women’s Global Edition.

Program je namijenjen poduzetnicama diljem svijeta kako bi pokušale riješiti FinTech i Social Impact (utjecaj na zajednicu) izazov za novčanu nagradu od 100.000 američkih dolara za svaki izazov. Za sudjelovanje se mogu prijaviti sve tvrtke s barem jednim ženskim osnivačem, a potrebno je predložiti rješenja za zadatke (Fintech): Pokazati jedinstvenu sposobnost tvrtke u transformaciji iskustva plaćanja na lokalnoj, regionalnoj i globalnoj razini te (Social Impact): Kako poslovne žene oko svijeta mogu inicirati društvene promjene podržavanjem održive ekonomije te osnaživanjem lokalnih i regionalnih ekonomija.

Finale natječaja održat će se 7. lipnja paralelno s ovogodišnjim finalom FIFA svjetskog prvenstva za žene u Francuskoj 2019. – U posljednjih pet godina više od 163 milijuna žena pokrenulo je svoj posao, predstavljajući 37% cjelokupne radne snage. Žensko poduzetništvo je u porastu i Visa je predana u svojoj misiji inspiriranja žena da se odvaže u poduzimanju vlastitih poslovnih koraka kroz platforme kao što je Visa Everywhere inicijativa – izjavila je Lynne Biggar, voditeljica odjela za marketing i komunikaciju u Visi. Natječaj je otvoren do 14. ožujka, a više informacija dostupno je na www.visa.com/ everywhereinitiativeglobal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije