Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poduzeće Kedo dobitnik certifikata ISO 9001:2015

Kedo d.o.o.
04.04.2019.
u 08:58

Certifikat ISO 9001:2015 je dio međunarodnog standarda za Sustave upravljanja kvalitetom

Poduzeće Kedo d.o.o. odnedavno je bogatije za (još) jedno priznanje. Sa zadovoljstvom možemo objaviti kako smo od sredine ožujka dobitnici certifikata ISO 9001:2015 koji je dio međunarodnog standarda za Sustave upravljanja kvalitetom.

Unatrag nekoliko mjeseci vrijedno smo radili na skupu politika, procesa, dokumentiranih procedura i zapisa kojima smo definirali skup internih pravila koja će propisivati kako tvrtka izrađuje i isporučuje proizvod našim cijenjenim kupcima.

Naravno, primarni cilj navedene certifikacije naši su kupci, djelatnici i partneri, točnije korisnici naših proizvoda i usluga koji su zadovoljni i sretni. Vjerujemo kako će nam certifikat ISO 9001 u tome uvelike pomoći na zadovoljstvo svih uključenih strana.

Važno je istaknuti kako je čitav projekt sufinanciran sredstvima EU fondova.

Certifikat ISO 9001 željeli smo „zaraditi“ jer smo već duže bili svjesni značaja dobro organiziranog sustava upravljanja kvalitetom.

Sustav upravljanja kvalitetom važan je alat za uspostavu efikasne i konkurentski sposobne tvrtke, te predstavlja okvir za procese i postupke koji se koriste kako bi se osiguralo da tvrtka može ispuniti sve zahtjeve potrebne za postizanje svojih poslovnih ciljeva. Cilj takvog sustava je uspostava organizacije u kojoj svatko zna što, tko, kada, kako i gdje treba učiniti da bi se ostvario plan želja za svakog tko upravlja malim poduzećem.

Sustav upravljanja koji smo željeli implementirati u sklopu projekta testirana je "korak po korak" metoda usmjerena na funkcioniranje tvrtke kroz standardiziranu najbolju praksu.

Nakon završetka natječaja i uspješnog „povlačenja“ EU sredstava, započeli smo provedbu projketa kroz četiri glavne aktivnosti kao što su priprema dokumentacije, edukacija djelatnika o normi te certificiranje sustava.

Projekt je obuhvatio poduzeće na svim razinama, a u njegovu su provedbu bili uključeni svi odjeli koji su kroz navedeni proces svoje poslovanje doveli na višu razinu.

Ovim putem zahvaljujemo svim sudionicima ovog projekta koji su strpljivo radili na njegovoj provedbi. Svjesni smo kako glavni kotač  svakog projekta čine upravo ljudi i kako bez zalaganja naših djelatnika, djelatnika agencije za provedbu norme te certifikacijske kuće i svih partnera u procesu, ovaj projekt nebi bio moguć.

www.kedo.hr

Naziv projekta: Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)
Ukupna vrijednost projekta: 180.625,00 kn
Ukupni iznos EU bespovratnih sredstava: 116.025,00 Kn
Razdoblje provedbe projekta: 01.10.2018 – 01.04.2019

 

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost tvrtke KEDO d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Za više informacija o EU fondovima navesti web stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije