Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovor s Vladom

Petrokemija ipak dobila plin, ništa od prosvjeda 1. prosinca

petrokemija
arhiva VL
22.11.2009.
u 17:38

Uspostavom dogovora, Stožer za obranu vjerojatno će odustati od mirnog prosvjeda već najavljenog za 1. prosinca.

Uključenjem Vlade RH u rješavanje problema, ipak je ostvaren dogovor o opskrbi kutinske Petrokemije plinom do kraja ove godine, čime je INA odustala od jednostranog raskida ranije zaključenog ugovora.

Dogovoru je predhodio sastanak predsjednika uprave Petrokemije Borisa Mesarića i glasnogovornika Stožera za obranu tvornice Željka Klausa s potpredsjednikom Vlade Ivanom Šukerom.

Uspostavom dogovora, Stožer za obranu vjerojatno će odustati od mirnog prosvjeda već najavljenog za 1. prosinca.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:32 22.11.2009.

Poštovani Hrvati. Imam za vas novu šalu koja kruži po Sloveniji.. U školi pita učiteljica maloga Ivicu koga on to voli .. I mali Ivica odgovori: Ja ne volim oca, jer je stalno odsutan i na poslovnom putu. A pitaa učiteljica: Voliš li ti svoju majku ?. Ivica odgovara: ne volim ni majku jer ona stalno odlazi od kuče na kavicu sa prijateljicama. Pa upita učiteljica: Pa koga onda ti voliš Ivice ? Dečko odgovori: Ja volim Hrvatsku nogometnun reprezentaciju jer ona ostaje doma... Neka vama bude lijep dan i uspješan tjedan..

OB
-obrisani-
18:00 22.11.2009.

šteta,baš sam se bio nabrijo za zapalit koju iniinu benzinsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije