Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Održan drugi po redu „Festival glumca na Teninom salašu“

Monodrama „Dimnjačar“ za djelatnike tvrtke Boso
18. svibnja 2018. u 13:19 275 prikaza
Održan drugi po redu „Festival glumca na Teninom salašu“
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Vinkovačka tvrtka Boso već drugu godinu zaredom organizira druženje za svoje djelatnike u idiličnom okruženju Teninog salaša, daleko od gradske vreve na samoj periferiji grada uz vinkovačko jezero Bajer. Druženje pod nazivom nazivom „Festival glumca na Teninom salašu“ omogućilo je djelatnicima ove vinkovačke tvrtke da pogledaju monodramu priznatog glumca te prvaka drame zagrebačkog HNK-a Ljubomira Kerekeša pod nazivom „Dimnjačar“.

Održan drugi po redu „Festival glumca na Teninom salašu“ | Autor : PROMO Foto: PROMO

Prekrasna priroda na Teninom salašu te pozitivna atmosfera uz tradicionalne slavonske specijalitete obilježili su jučerašnje druženje više od 200 zaposlenika tvrtke Boso. Ovogodišnje izdanje „Festivala glumca na Teninom salašu“ ugostilo je filmskog, kazališnog i televizijskog glumca Ljubomira Krekeša koji je u monodrami „Dimnjačar“ svojim odličnom nastupom u ulozi „malog čovjeka“, zapetljanog u svakodnevne probleme života u Hrvatskoj, nasmijao okupljene do suza. Nakon odgledane predstave, zaposlenici su uživali u druženju s poznatim glumcem uz zvukove tamburice vinkovačkog tamburaškog sastava Šil dil daj, koji su se pobrinuli da vesela atmosfera potraje što duže.

Održan drugi po redu „Festival glumca na Teninom salašu“ | Autor : PROMO Foto: PROMO

Ovim načinom međusobnog druženja potiče se upoznavanje zaposlenika iz raznih odjela te poboljšanje odnosa unutar cijele organizacije, što pridonosi zadovoljstvu svih zaposlenika. Tvrtka Boso jedna je od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca na području Slavonije koja zapošljava visoko obrazovan i kvalitetan kadar, a trenutno broji preko 1000 djelatnika i ulaže u korisne društvene projekte kao što su donacije Crvenom križu, školama, vrtićima i obiteljima slabijeg imovinskog stanja.

pojavio se i lažni
Goga se obratila javnosti: 'Dogodilo se nešto nemoguće, blokirali su moj račun, ne mogu ništa više'
JUBIZOL
Energetski štedljiva kuća
Veliki vodič - zbog ovih kvalitetnih fasada godišnje možete uštedjeti i do dvije hrvatske plaće