Naslovnica Biznis Potrošač

Od 1. prosinca ovaj poznati trgovački lanac snizuje cijene!

Počevši već od 1.12. ove godine, Lidl će sniziti cijene svih navedenih proizvoda iz redovne ponude u pojedinoj kategoriji
29. studenoga 2018. u 11:17 5 komentara 1835 prikaza
Lidl
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Trgovački lanac Lidl Hrvatska prvi će sniziti cijene svježeg mesa i ribe, jaja, voća i povrća te dječjih pelena, i to mjesec dana prije stupanja na snagu porezne reforme.

lijekovi Ljekarnička komora: Zbog smanjenja PDV-a cijene bezreceptnih lijekova niže 17-18 posto

- U sklopu izmjena zakona o porezu na dodanu vrijednost, od 1. siječnja 2019., PDV na ove kategorije proizvoda past će s dosadašnjih 25 posto na 13 posto. Počevši već od 1.12. ove godine, Lidl će sniziti cijene svih navedenih proizvoda iz redovne ponude u pojedinoj kategoriji, čime će kupnja u Lidlovih 96 trgovina diljem Hrvatske biti još ugodnija i povoljnija. Lidl Hrvatska ovim je potezom još jednom dokazao da su mu kupci, uz zaposlenike, uistinu na prvom mjestu - priopćili su iz Lidla.

Porezna reforma, konkretno izmjene zakona o PDV-u, donosi smanjenje PDV-a na određene kategorije proizvoda s dosadašnjih 25 posto na 13 posto, na snagu će stupiti 1.1.2019. godine. Međutim, čak mjesec dana prije same reforme, cijene svježeg mesa i ribe, jaja, voća i povrća te dječjih pelena u Lidlu bit će osjetno niže.

Iz Lidla pozivaju sve kupce da se od subote, 1.12., i sami uvjere u nove, niže cijene u svim Lidlovim trgovinama. Svi proizvodi kojima je Lidl snizio cijenu, na policama će biti označeni posebnom oznakom „Lidl cijena“.

Pogledajte video: Što nam donosi smanjenje PDV-a

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • grodar:

    opet ce biti na proizvodu jedna cijena, a na kasi druga

  • Hrvatska:

    Maric Zna! Bravo ministre legendo!Komunisti u SDP/u na aparatima. Maric ❤️❤️