Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

NEXE-ova tvornica IGMA Koprivnica pustila u pogon mobilno postrojenje za drobljenje i klasiranje agregata

IGMA Koprivnica
08.07.2021.
u 16:51

Nastavlja se politika investiranja u ekološki prihvatljive suvremene tehnologije

NEXE-ova tvornica za proizvodnju agregata i betonskih elemenata IGMA d.o.o. u Koprivnici investirala je 3 milijuna kuna u mobilno drobilično postrojenje. Ovim ulaganjem u postrojenje s najsuvremenijom tehnologijom za održivu proizvodnju agregata, IGMA nastavlja s politikom investiranja u ekološki prihvatljive suvremene tehnologije koje predstavljaju dio rješenja u očuvanju okoliša i uspostavljanju održivog razvoja.

Na lokaciji Keter, smještenoj na području Općine Drnje u Koprivničko-križevačkoj županiji, u pogon je pušteno suvremeno mobilno postrojenje za drobljenje i klasiranje agregata sa višestrukom  primjenom.

„Postrojenje se sastoji od konusne drobilice, kosog vibracijskog sita i spiralnog klasifikatora za klasiranje drobljenog kamenog agregata na frakcije. Klasiranje drobljenog kamenog agregata odvija se u suhom ili mokrom režimu rada. Osnovna namjena mobilnog drobiličnog postrojenja je proizvodnja drobljenog kamenog agregata frakcije 0/32 mm i frakcije 0/16 mm. Oni se koriste kao agregati za nevezane i hidraulički vezane materijale za upotrebu u građevinarstvu, za izgradnju cestovne i željezničke konstrukcije za nosive slojeve, bankine, nasipe i zaštitne slojeve (tampone)“, objasnio je šef službe proizvodnje i tehničkih poslova IGMA d.o.o. Krunoslav Alduk.

Mobilno drobilično postrojenje kapaciteta 50-60 t/h izrađeno je uz pomoć renomiranog češkog proizvođača drobilica te domaćih proizvođača, a sve u suradnji sa stručnjacima tvrtke IGMA d.o.o. U postrojenju se mogu proizvoditi i ostale vrste agregata različitih tipova i namjena, čime je omogućena visoka iskoristivost samog postrojenja, a tvrtki IGMA d.o.o. omogućen razvoj novih proizvoda.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije