Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis

Ne propustite: Najkul predavanja o financijskoj pismenosti Raiffeisen Future Boost

Naglasak na predavanjima bit će na pojašnjavanju konkretnih pojmova, davanju informacija, upoznavanju prisutnih s rizicima donošenja financijskih odluka, ali sve to na zabavan i pitak način
06. ožujka 2020. u 13:48 5780 prikaza
Raiffeisen Future Boost
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

U suradnji s Raiffeisen mirovinskim fondovima, Večernji list drugu godinu zaredom organizira seriju predavanja koja će se održati u dva ciklusa, prvi u proljeće i drugi ciklus u jesen, na osam fakulteta diljem Hrvatske. Kao i prošle godine, redovni profesori se pridružuju studentima u klupama, a njihovo mjesto zauzimaju „gosti predavači“:

  • Profesor - financijski stručnjak Željko Kardum
  • Asistent - lovac iz kviza Potjera Dean Kotiga
  • Moderator - naš najbolji stand-up komičar Ivan Šarić

Raiffeisen Future Boost | Autor : Dubravka Petrić/PIXSELL Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

45 minuta zabave, smjeha, nepoznatih anegdota i životnog iskustva biti će pomiješano sa stručnim pojmovima i praktičnim savjetima koji će svim zainteresiranim studentima približiti financijske pojmove te potaknuti na razmišljanje o budućnosti. Kao i na redovnom predavanju, pozornost i proaktivnost će biti nagrađeni, pa su tako osigurane nagrade za „najbolje“ studente, a kako do nagrade, studenti će saznati na predavanjima.

Ovogodišnju sezonu Raiffeisen Future Boost predavanja veseli trio održat će na sveučilištima u Zadru, Rijeci, Splitu, Zagrebu i ostalim hrvatskim gradovima.

RaiffeisenFutureBoost | Autor : Josip Regović/PIXSELL Foto: Josip Regović/PIXSELL

Eva Horvat - članica Uprave Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima

Obzirom na uspjeh Raiffeisen Future Boosta u 2019. godini nastavak projekta je bio neupitan, napomenula je članica Uprave Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima d.d. Eva Horvat. Gđa. Horvat je istaknula da je namjera bila na edukativan, jasan i razumljiv način predstaviti kako funkcionira mirovinski sustav, te koliko je važno očuvanje i daljnje osnaživanje mirovinskog sustava.

Naši promotori vrlo su uspješno temu o štednji i mirovinama učinili zanimljivom studentima na predavanjima, što je jednako tako i naš medijski partner Večernji list, pratio putem članaka. Na isti način i ove godine želimo doprijeti do mladih, ali i onih malo starijih, koji se već nalaze u svijetu rada, te im približiti pojmove iz financijskog svijeta i pomoći prilikom donošenja odluka i brige o mirovini.

Raiffeisen Future Boost | Autor : Milan Šabić/Pixsell Foto: Milan Šabić/Pixsell

Kao i prošle godine, svi su pozvani, a ulaz na sva predavanja je besplatan. Precizan raspored predavanja po gradovima objavit ćemo uskoro, stoga pratite obavijesti na našoj web stranici.

mutni poslovi državne tajnice
USKOK godinu dana prisluškivao kako Rimac tvrtkama sređuje dozvole i poticaje
Aircash
Uspješni
Prvi hrvatski fintech širi poslovanje na tržišta EU: Našu aplikaciju koristi više od 100.000 ljudi, a integrirani smo s velikim hrvatskim kompanijama