Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još malo

Ne propustite: Najkul predavanja o financijskoj pismenosti Raiffeisen Future Boost

Raiffeisen Future Boost
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/3
06.03.2020.
u 13:48

Naglasak na predavanjima bit će na pojašnjavanju konkretnih pojmova, davanju informacija, upoznavanju prisutnih s rizicima donošenja financijskih odluka, ali sve to na zabavan i pitak način

U suradnji s Raiffeisen mirovinskim fondovima, Večernji list drugu godinu zaredom organizira seriju predavanja koja će se održati u dva ciklusa, prvi u proljeće i drugi ciklus u jesen, na osam fakulteta diljem Hrvatske. Kao i prošle godine, redovni profesori se pridružuju studentima u klupama, a njihovo mjesto zauzimaju „gosti predavači“:

  • Profesor - financijski stručnjak Željko Kardum
  • Asistent - lovac iz kviza Potjera Dean Kotiga
  • Moderator - naš najbolji stand-up komičar Ivan Šarić

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

45 minuta zabave, smjeha, nepoznatih anegdota i životnog iskustva biti će pomiješano sa stručnim pojmovima i praktičnim savjetima koji će svim zainteresiranim studentima približiti financijske pojmove te potaknuti na razmišljanje o budućnosti. Kao i na redovnom predavanju, pozornost i proaktivnost će biti nagrađeni, pa su tako osigurane nagrade za „najbolje“ studente, a kako do nagrade, studenti će saznati na predavanjima.

Ovogodišnju sezonu Raiffeisen Future Boost predavanja veseli trio održat će na sveučilištima u Zadru, Rijeci, Splitu, Zagrebu i ostalim hrvatskim gradovima.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Eva Horvat - članica Uprave Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima

Obzirom na uspjeh Raiffeisen Future Boosta u 2019. godini nastavak projekta je bio neupitan, napomenula je članica Uprave Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima d.d. Eva Horvat. Gđa. Horvat je istaknula da je namjera bila na edukativan, jasan i razumljiv način predstaviti kako funkcionira mirovinski sustav, te koliko je važno očuvanje i daljnje osnaživanje mirovinskog sustava.

Naši promotori vrlo su uspješno temu o štednji i mirovinama učinili zanimljivom studentima na predavanjima, što je jednako tako i naš medijski partner Večernji list, pratio putem članaka. Na isti način i ove godine želimo doprijeti do mladih, ali i onih malo starijih, koji se već nalaze u svijetu rada, te im približiti pojmove iz financijskog svijeta i pomoći prilikom donošenja odluka i brige o mirovini.

Foto: Milan Šabić/Pixsell

Kao i prošle godine, svi su pozvani, a ulaz na sva predavanja je besplatan. Precizan raspored predavanja po gradovima objavit ćemo uskoro, stoga pratite obavijesti na našoj web stranici.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije