Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burza

Loši podaci s američkog tržišta rada srušili vrijednost burzi

stock
Arhiva Vl-a
24.09.2010.
u 10:47

DIonice japanskih izvoznika porasle su, Toyota 3,3 posto, Honda Motor 1, a Sony 1,2 posto. Na dobitku su bili i južnokorejski izvoznici.

Loši podaci s američkog tržišta rada utjecali su nakon pada na Wall Streetu i na pad većine dionica na azijskoj burzi. Blagi oporavak uslijedio je tek nakon najave da japanska središnja banka ponovno intervenira na tržištu zbog zaustavljanja jačanja jena prema dolaru.

Dionice japanskih izvoznika porasle su, Toyota 3,3 posto, Honda Motor 1, a Sony 1,2 posto. Na dobitku su bili i južnokorejski izvoznici. Tako je Hyundai Motor skočio 3,9 posto, a Kia Motors 5,4 posto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije