Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Konzum i ove godine daje slobodan dan roditeljima prvašića

Konzum
Foto: Promo
1/3
02.09.2020.
u 14:53

Dosad je tu pogodnost u Konzumu iskoristilo ukupno 1.358 zaposlenika, a ove će godine uz svoje prvašiće na prvi dan škole biti 279 Konzumovih zaposlenika

Ova će se školska godina u mnogočemu zasigurno razlikovati od svih dosad, no jedno će ostati isto – roditelji prvašića zaposleni u Konzumu i ove će godine biti uz svoje školarce na prvi dan škole. Konzumova tradicija u okviru koje svim zaposlenicima kojima dijete kreće u prvi razred osnovne škole daje slobodan dan na prvi dan nastave tako će se nastaviti neovisno o tome što će školska godina početi u novim okolnostima.

„Iako još uvijek nismo sigurni kako će školska godina koja je pred nama izgledati, neupitno je da uz prve dane škole vežemo svoje najljepše uspomene, prepune veselja, smijeha i radosti. Kolegama koji su roditelji prvašića želimo omogućiti da na početku te sasvim nove avanture, neizvjesnije i uzbudljivije nego ikad prije, budu uz svoje školarce te tako s njima podijele sva nova iskustva i pruže im potrebnu podršku na njihov veliki dan“, poručio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Foto: Arena Hospitality Group

Konzum je prije pet godina uveo slobodan radni dan za roditelje prvašića i dosad ga je iskoristilo 1.358 zaposlenika, dok će ga ove godine iskoristiti 279 zaposlenika čijih 278 djece kreće u prvi razred osnovne škole.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije