Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agrokor

Jamnica, Konzum i PIK Vrbovec u srpnju su imali rekordnu prodaju

ivica todorić
Patrik Macek/Pixsell
01.08.2010.
u 17:15

Konzumova prodaja povećana je za 9 % na godišnjoj razini, a PIK Vrbovca 17 posto. Jamnica je imala 15 % bolju prodaju od bilo kojeg mjeseca u povijesti tvrtke

Članice Agrokor koncerna Konzum, Jamnica i PIK Vrbovec ostvarile su u srpnju najbolje prodajne rezultate u povijesti svoga poslovanja.

Tako je Konzumova prodaja iznosila više od 1,6 milijardi kuna, što predstavlja povećanje od čak 9 % u odnosu na isti mjesec lani. Jamnica je prodala više od 60 milijuna litara vode i pića, što je 15 % bolje od bilo kojeg mjeseca u povijesti tvrtke. PIK Vrbovec prodao je više od 4900 tona mesa i mesnih prerađevina, što je 17 % više na godišnjoj razini.

Komentara 4

SL
slucajniprolaznik
15:35 02.08.2010.

Kako je on dobar čovjek,da mu nije bilo Franceka nebi ga bilo??? SAMO ME ZANIMA DA MU DOĐE REVIZIJA PRAVA KAKO BI BILO,DUGUJU INI,DUGUJU LIZINGU,DUGUJU ZA PROSTORE PO GRADOVIMA..

DI
Divya
16:15 02.08.2010.

Pretpostavljam da je \"slučajni prolaznik\" dobro informiran i frustriran bliski suradnik .. ili bi to samo želio biti! :)

JA
jankoprekobrda
16:56 02.08.2010.

A kada ce ovaj RATNI PROFITER sa fotografije omastiti uze, hoce li njega doseci ruka pravde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije