Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Izvrsnost dostupna svima! Deceuninck nastavlja osvajati nagrade svojim inovativnim proizvodima

Belgijski Deceuninck (dekenink) je dolaskom na hrvatsko tržište prije punih 15-ak godina donio vrhunsku kvalitetu PVC profila za prozore i vrata proizvedenih po najvišim tehnološkim i ekološkim standardima
04. svibnja 2020. u 09:25 1559 prikaza
Deceuninck
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Deceuninck grupa jedan je od vodećih proizvođača i dizajnera  PVC profila za prozore i građevinska rješenja u svijetu. S prodajnim lancima u više od 90 zemalja i uz 3700 zaposlenih, poduzeće Deceuninck redovito opskrbljuje preko 4000 kupaca diljem svijeta. U Hrvatskoj je Deceuninck prisutan od 2004. godine i danas uspješno zapošljava preko 100 djelatnika koji imaju priliku usavršiti svoje znanje u skladu s međunarodnim standardima kvalitete i poslovne izvrsnosti.

Misija globalnih razmjera

Europska kvaliteta i odani pristup radu odlično su prepoznati na hrvatskom tlu, pa tako Deceuninck aktivno surađuje s preko 200 poduzeća koji su specijalizirani za proizvodnju prozora i vrata. Do sada je Deceuninck opremio nebrojene objekte kod kojih su korisnici prepoznali vrhunsku kvalitetu, dizajn i održivost proizvoda. 

Deceuninck | Autor : Promo Foto: Promo

Misija Deceunincka kojom se posebno ističe na izazovnom tržištu jest izgradnja održivog doma što temelji na inovaciji, ekologiji i dizajnu. Izuzetne vrijednosti toplinske izolacije pridonose smanjenju i uštedama toplinske energije. Svi Deceuninckovi prozorski profili mogu se na kraju svog korisnog vijeka reciklirati, a proizvodi se proizvode uz racionalnu potrošnju materijala. 

Želja cijele Deceuninck grupe jest raditi ekološki što prihvatljivije. S prodajnim lancima u više od 90 zemalja i uz više od 3700 zaposlenih, Deceuninck redovito opskrbljuje preko 4000 kupaca diljem svijeta stoga ne čudi da se njihova filozofija temelji na preuzimanju odgovornosti, kako za druge ljude tako i za okoliš. Promocija ekološki održivog poslovanja uz reciklažne pogone i inovativna zelena rješenja  dio je brendinga ove tvrtke na svjetskom tržištu. 

Deceuninckova „perjanica“

Prozorski sustav PVC profila Elegant  najnovija je Deceuninckova perjanica koja impresionira svojim tehničkim karakteristikama u svakom smislu. Sustav Elegant pokazuje vrhunske vrijednosti izolacije – kako toplinske tako i zvučne.

Elegant se, osim izvrsnim karakteristikama i održivošću, odlikuje svojim izgledom. To dokazuju i priznanja koja je Deceuninck do sada osvojio. Prošle godine mu je dodijeljena nagrada „German Design Award 2019“ u kategoriji „Special Mention“ te prestižno odlikovanje „Red Dot Design Award“ kao pobjednik u kategoriji „Dizajn proizvoda“. Najnovije priznanje “Proizvoda godine” u kategoriji “Prozori”  dodjeljuje Elegantu priznati njemački stručni časopis Bauelement & Technik

Deceuninck | Autor : Promo Foto: Promo

Deceuninck u Hrvatskoj postao snažan brend, ali na tome ne staje

Deceuninck promišljeno gradi imidž tvrtke u Hrvatskoj. Uz 17 proizvodnih pogona diljem svijeta, pogoni Deceunincka u Dugom Selu i Strmcu Samoborskom pokraj Zagreba proizvode PVC profile iznimne kvalitete koji zadovoljavaju najviše standarde gradnje u zemljama EU-a. PVC profili iz hrvatskih pogona završavaju na tržištima širom Europe. 

Deceuninck nastavlja aktivno promicati ekološki održivo poslovanje, uz reciklažne pogone i inovativna zelena rješenja koja su temelj njihova poslovanja u svijetu, ali i u Hrvatskoj.

Pratite Deceuninck Hrvatska na njihovom službenom Facebook profilu.

špica
Kako se vi pozdravljate?
Svi koristimo neku verziju pozdrava "bok", no znate li što on govori o vama?
INA Klub volontera
Volontiranje u Hrvatskoj
Deseti im je rođendan otkako su svoje vrijeme nesebično počeli ulagati u dobrobit zajednice