Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprema

Đuro Đaković proizvodi za Rafineriju nafte Rijeka

rafinerija rijeka
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
15.02.2016.
u 14:17

Ukupna vrijednost ugovora je 4.562.215 kuna

Đuro Đaković je u ponedjeljak izvijestio kako je s Inom potpisao ugovor o proizvodnji i isporuci opreme i usluga za Rafineriju nafte Rijeka u vrijednosti većoj od 4,5 milijuna kuna.

 Kako se navodi u obavijesti, ugovor s Inom potpisala je tvrtka Đuro Đaković Industrijska rješenja, u sastavu Grupe Đuro Đaković.

 Ugovor se odnosi na proizvodnju i isporuku dviju kolona s pripadajućom tehničkom dokumentacijom, rezervnim dijelovima za puštanje u rad te rezervnim dijelovima za dvogodišnji rad.  Ugovorom su obuhvaćene i tehničke usluge i to projektiranje i izrada tehničke dokumentacije za postrojenje za obradu ukapljenog naftnog plina (UNP) aminom u Rafineriji nafte Rijeka. 

Ukupna vrijednost ugovora je 4.562.215 kuna. 

>> Indijcima zanimljivi Đuro Đaković, Luka Brod i autoindustrija

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:20 15.02.2016.

super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije