Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Đurđa Kraguljac iz Atlantic grupe prelazi u Lognet

Nakon više od 20 godina iskustva u prodaji i razvoju poslovanja u Atlantic grupi, Konzumu, Mercatoru i AWT-u, gđa Kraguljac u Lognetu preuzima poziciju direktorice razvoja
03. svibnja 2021. u 18:02 0 komentara 359 prikaza
Đurđa Kraguljac

Đurđa Kraguljac pridružuje se timu Logneta, vodećeg regionalnog logističkog on-line integratora.

Nakon više od 20 godina iskustva u prodaji i razvoju poslovanja u Atlantic grupi, Konzumu, Mercatoru i AWT-u, gđa Kraguljac u Lognetu preuzima poziciju direktorice razvoja.

Ključni zadatak bit će joj povezivanje svih segmenata razvoja Logneta s potrebama postojećih i budućih partnera.

– Svaka kompanija želi podići nivo usluge koji pruža svom kupcu, vodeći računa da to napravi profitabilnije nego prethodni put. Softveri Lognet omogućavaju oboje. Svoje iskustvo i napore usmjerit ću u razumijevanje poslovanja naših klijenata i prilagođavanje softverskih rješenja njihovim potrebama. Lognet svoje softvere razvija prema najboljim praksama logistike našeg područja. Stoga ću se fokusirati na podizanje operativne efikasnosti našim partnerima u Hrvatskoj i regiji – izjavila je Đurđa Kraguljac.

– Industrija logistike ubrzano se mijenja pod utjecajem digitalizacije. Brzina dijeljenja informacija i obrade dokumenata kojoj svjedočimo još je do nedavno bila nezamisliva. U budućem razdoblju Lognet će se dodatno prilagođavati potrebama svakog partnera, te integrirati s drugim IT rješenjima koje partneri koriste. Dolaskom Đurđe Kraguljac ojačavamo upravo segment razvoja jer su potrebe naših partnera kompleksne i želimo ih maksimalno poduprijeti – rekao je Milan Ora, direktor Logneta.

Tatjana Jurić
skrenula pozornost
Tatjana Jurić progovorila o teškoj bolesti: 'Ponekad se čini da nikada neće proći i da si prepušten sam sebi'
Električni automobili
NOVA ERA
Jeste li spremni za vožnju prema električnoj budućnosti
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.