Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

''Društvene mreže dosežu dalje nego ste mislili''

25. svibnja 2016. u 08:30 761 prikaza
oblak
Foto: PR FOTO

Mali i srednji poduzetnici, svi koji to namjeravaju postati, a također i svi stručnjaci i profesionalci koji imaju želju naučiti sve o digitalnom marketingu i oglašavanju putem Googla i Facebooka, sudjelovanjem na Poslovnom uzletu Grada Jastebarskog 4.lipnja u Glazbenoj školi (Zrinsko Frankopanska 13) dobit će jedinstvenu priliku usavršiti svoje znanje u vodama digitalnog marketinga ne gubeći iz vida poslovni cilj.

Predavanje će pokušati odgovoriti na ova pitanja i objasniti kako upravljati „digitalijom“ brenda ako niste (a i ne trebate biti) ekspert na tom polju. Pokazat ćemo da digitalni marketing nije sam sebi svrha već učinkovit i isplativ alat koji će omogućiti da s korisnicima ostvarite komunikaciju o kakvoj je marketinška struka oduvijek sanjala - direktnu i dvosmjernu.

Ulaganje u digitalni marketing se isplati, no prije odluke o ulaganju u ovaj oblik marketinga, potrebna je kvalitetna strategija te konzultiranje i savjetovanje s profesoionalcima.

Više o edukacijama, programu i predavačima možete saznati ovdje, a mjesto osigurajte ovdje.

Besplatne edukacije i predavanja koja će se održati u sklopu Poslovnog uzleta grada Jastrebarskog pomoći će vlasnicima, direktorima te svim zaposlenicima u vezi digitalne strategije bez koje neće moći ostvariti svoje poslovne ciljeve.

Dođite i unaprijedite Vaše poslovanje!

Vladimir Putin
Zaslužio je
Svima dragom Hrvatu naklonio se i Putin, tim se ordenom samo izabrani mogu pohvaliti
Psorijaza
SVJETSKI DAN PSORIJAZE
Srušimo stereotipe zajedno: Međunarodni glas za bolji život