Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pad cijena

Cijena nafte na azijskom tržištu pala na 102 dolara za barel

'nafta'
''
16.04.2012.
u 07:59

Analitičari kao glavni razlog padu cijena nafte navode pozitivno ozračje u razgovorima o iranskom nuklearnom programu

Na azijskom tržištu cijena barela nafte jutros je pala na gotovo 102 dolara nakon što su razgovori o iranskom nuklearnom programu krenuli u pozitivnom smjeru.

Prema podacima s tržišta u Singapuru, cijena nafte za isporuku u svibnju zabilježila je cijenu od 102,05 dolara po barelu, dok je na tržištu u New Yorku također zabilježen pad od 81 centa na 102,83 dolara za barel u petak. Nafta koja će biti isporučena u svibnju 60 centi je jeftinija i na londonskom tržištu gdje je postignuta cijena od 120,58 dolara za barel.

Analitičari kao glavni razlog padu cijena nafte navode pozitivno ozračje u razgovorima o iranskom nuklearnom programu, ali i smirivanje stanja u Siriji te u ostalim državama Bliskog istoka.

Pregovori o nuklearnom programu između Teherana i "ostatka svijeta" nastavljaju se 23. svibnja u Bagdadu.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
08:42 16.04.2012.

kog boli ku..ac za pad cijene sirove nafte ???ovi zidovi koji sjede u bankama nabijaju nam svoju cijenu koju MI MORAMO da placamo... tak ti je to kad zivis u banani od drzave... :(

Avatar dariodario551
dariodario551
09:00 16.04.2012.

Mađarski MOL zadovoljan je sa Potrošnjom naftnih derivata u HR. Od sutra Nove - Veće cjene Goriva u HR Mađari Zadovoljno trljaju Ruke,zarada NIKADA VEĆA !

Avatar gadogadni
gadogadni
09:04 16.04.2012.

e pa sa vidimo sada... dizali su na osnovu špekulacije kao mahniti...baš me zanima koje će biti objašnjenje zašto sada cijena gorivima ne pada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije