Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Cijela Uprava Kauflanda slaže police

Cijela Uprava Kauflanda slaže police
Foto: Promo
28.03.2019.
u 08:59

Zaposlenici Centrale Kauflanda zasukali su rukave i odradili jednu smjenu sa svojim kolegama u poslovnici

Kako bi zaposlenici Uprave Kauflanda još bolje upoznali procese u Prodaji, Kaufland je pokrenuo projekt Dan u poslovnici.

Svi zaposlenici Uprave Kauflanda dobili su termin za rad u jednoj od poslovnica na zagrebačkom području tijekom ožujka i travnja. Svaki zaposlenik imat će priliku slagati robu na odjelu Prehrane i Neprehrane, mijenjati etikete i plakate, uređivati police odjela te raditi otpise i sniženja, naravno sve uz podršku mentora – zaposlenika poslovnice.

U projekt su uključeni i svi članovi Uprave koji će također odraditi jednu smjenu. Detalje nam je pojasnila voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić: „Prodaja je srce našeg poduzeća jer upravo tu dolazimo do izravnog kontakta s našim kupcima. Ovim projektom svim našim zaposlenicima iz Centrale želimo pružiti mogućnost da promijene perspektivu i još bolje vide s kojim se izazovima susreću njihovi kolege iz poslovnica. Na taj način želimo ojačati povezanost zaposlenika koji rade u poslovnicama sa zaposlenicima Centrale, a sve s ciljem da produbimo našu suradnju i osnažimo međusobno razumijevanje.“

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije