Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Cijela Uprava Kauflanda slaže police

Zaposlenici Centrale Kauflanda zasukali su rukave i odradili jednu smjenu sa svojim kolegama u poslovnici
28. ožujka 2019. u 08:59 1715 prikaza
Cijela Uprava Kauflanda slaže police
Foto: Promo

Kako bi zaposlenici Uprave Kauflanda još bolje upoznali procese u Prodaji, Kaufland je pokrenuo projekt Dan u poslovnici.

Svi zaposlenici Uprave Kauflanda dobili su termin za rad u jednoj od poslovnica na zagrebačkom području tijekom ožujka i travnja. Svaki zaposlenik imat će priliku slagati robu na odjelu Prehrane i Neprehrane, mijenjati etikete i plakate, uređivati police odjela te raditi otpise i sniženja, naravno sve uz podršku mentora – zaposlenika poslovnice.

U projekt su uključeni i svi članovi Uprave koji će također odraditi jednu smjenu. Detalje nam je pojasnila voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić: „Prodaja je srce našeg poduzeća jer upravo tu dolazimo do izravnog kontakta s našim kupcima. Ovim projektom svim našim zaposlenicima iz Centrale želimo pružiti mogućnost da promijene perspektivu i još bolje vide s kojim se izazovima susreću njihovi kolege iz poslovnica. Na taj način želimo ojačati povezanost zaposlenika koji rade u poslovnicama sa zaposlenicima Centrale, a sve s ciljem da produbimo našu suradnju i osnažimo međusobno razumijevanje.“

Wienerberger
NOVA GENERACIJA GRADNJE
Od 2021. godine svi novoizgrađeni objekti morat će zadovoljavati standarde gotovo nula energetske učinkovitosti