Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dani komunikacija

Australski kreativci odaju tajne najboljih kampanja

'Brian Morrissey'
Foto: ''
1/3
28.03.2013.
u 12:00

Trojica stručnjaka predavat će o tome kako postati najnagrađivanija agencija te predstaviti pet trendova content publishinga

Najbolji australski kreativni direktor Danny Searle, član savjetodavnog odbora Effie Worldwide Judd Labarthe i stručnjak za digitalne medije Brian Morrissey, nova su tri predavača koja će svoje znanje i iskustva podijeliti s posjetiteljima ovogodišnjeg festivala marketinških komunikacija Dani komunikacija koji će se održati u Rovinju u hotelu Lone od 16. do 19. svibnja.

Trojica stručnjaka održat će predavanja o tome kako postati najnagrađivanija agencija, koje su tajne najučinkovitijih svjetskih kampanja te predstaviti pet glavnih trendova content-publishinga. A da imaju o čemu govoriti, svjedoče i njihova iskustva u poslovnom svijetu. Naime, Danny Searle karijeru je počeo u agenciji The Campaign Palace u Sydneyu, gdje je tijekom pet godina napravio neke od najpoznatijih australskih oglasa.

U azijski ured agencije BBDO/Proximity u Singapur dolazi prije pet godina, na poziciju predsjednika uprave i glavnog direktora za korisnike. Godinu nakon njegova dolaska agencija je proglašena vodećom te najučinkovitijom azijskom mrežom. Brian Morrissey glavni je urednik Digidaya, portala specijaliziranog za digitalne medije i marketinšku industriju, dok je Judd Labarthe u svojoj bogatoj karijeri sudjelovao u projektima koji su osvojili pedesetak nagrada Effie, i to na tri kontinenta.

U agencijskom poslu proveo je 25 godina, a na festivalu komunikacija održat će predavanje \"Mitovi i mantre o učinkovitosti\" gdje će govoriti o procesima kreiranja učinkovitih kampanja koje će kreativci obožavati stvarati. Labarthe radi u Berlinu, a predaje diljem svijeta o kreativnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije