Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Aleksandar Radojčić na čelu novog Odjela bankarskih i platnih rješenja COMBISa

COMBISov novoformirani Odjel bankarskih i platnih rješenja dio je više pokrenutih inicijativa unutar kompanije usmjerenih na inovativnost.
08. kolovoza 2017. u 10:58 499 prikaza
Aleksandar Radojčić
Foto: Promo

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj COMBIS formirao je Odjel bankarskih i platnih rješenja kojeg će voditi Aleksandar Radojčić, jedan od vodećih stručnjaka u Hrvatskoj za platne usluge i digitalnu transformaciju u financijskoj industriji. Novoformirani odjel dio je niza inicijativa usmjerenih ka promicanju inovativnosti unutar COMBISa, ali i razvoju novih inovativnih rješenja.

Novooformljeni Odjel bankarskih i platnih rješenja ima dvije poslovne linije - prva obuhvaća usluge za online plaćanja, a druga digitalizaciju usluga upravljanja elektroničkim sadržajem.

"Financijska industrija je izrazito dinamično područje u pogledu primjene tehnologija usmjerenih na rast i razvoj poslovanja. Preko 20 godina u svakodnevnom radu spajam bankarstvo i IT, kroz svaku razvojnu fazu koja se kroz to razdoblje dogodila, a iznimno mi je drago što nastavljam poslovni razvoj upravo u COMBISu, kompaniji u kojoj se kontinuirano razvijaju brojna rješenja i usluge za konkurentnost financijske industrije", rekao je Aleksandar Radojčić, direktor Odjela bankarskih i platnih rješenja COMBISa.

Aleksandar Radojčić rođen je 1968. godine. Završio je Fakultet elektronike i računarstva u Zagrebu te poslijediplomski studij Strateškog poduzetništva na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Poslovno iskustvo gradio je u Financijskoj agenciji (FINA), tvrtkama Infosistem, Comminus i Hrvatskoj poštanskoj banci (HPB) gdje je posljednjih pet godina radio na pozicijama izvršnog direktora sektora platnog prometa i sektora izravnog bankarstva.

Snijeg u Zagrebu 14. 1. 2013.
BIT ĆE SVEGA
Objavljena velika prognoza: Ovakvoj zimi nismo se nadali, evo što nas sve čeka
s
OHR SAVJETNIK
Muči vas svrbež „tamo iza“? Saznajte kako ga se riješiti