Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKULPTURE OD KOSE

Fićo obložen ljudskom kosom u Guinnessu

Maria Lucia Mugno
Foto: Salvatore Franchini/IPA/PIXSELL
1/4
07.10.2014.
u 08:30

Maria Lucia Mugno iz talijanske Padule radi skulpture od ljudske kose

Ljudi diljem svijeta izrađuju skulpture, haljine, ukrase i slične predmete od različitih materijala, no Maria Lucia Mugno iz talijanske Padule jedinstvena je u svijetu i to prije svega zbog materijala od kojeg izrađuje svoje radove. Ona, naime, radi skulpture od ljudske kose, a nabavlja je iz Indije i kaže da je sve 100 posto prirodno.

Maria Lucia ponosna je na svoje radove među kojima su najveći svadbeni šešir na svijetu napravljen od ljudske kose te fiat 500 obložen ljudskom kosom izvana i iznutra. Zbog oblačenja popularnog fiće u ljudsku kosu različitih boja Maria Lucia Mugno ušla je i u Guinnessovu knjigu rekorda, a vozilo je procijenjeno na 80 tisuća eura.

Foto: Salvatore Franchini/IPA/PIXSELL

Foto: Salvatore Franchini/IPA/PIXSELL

>> Ferrari kupio za rekordnih 38,115.000 dolara

>> Renaultova raketa s 500 KS i samo 1100 kg juri više od 300 km/h

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije